Christmas Theme

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,716
ενα μεγαλο ευχαριστω στον Νικο Μπαβιολη για το υπεροχο θεμα με το οποιο ο χωρος μας θα ειναι στολισμενος κατα την περιοδο των Χριστουγεννων

δεν ειναι απιθανο!!!!!!!

Άν το κρατούσαμε και για τη συνέχεια (μετά πρωτοχρονιά)δεν θα ήταν καλά ??? :damnyou:

Μη βαράτε καλέεεε!!!!:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Πολύ ωραίο Μπράβο.

P.S. Άρα κε Σούρλα η γυναίκα μου δεν βιάστηκε, δεν έχω στολίσει ακόμα, με πρόλαβε το club...

Πολυ ομορφο!
Νικο, μπορεις να κανεις να χαλασει λιγο ο καιρος?
Να μπουμε 100% στο πνευμα!

Απάντηση: Re: Christmas Theme

Άν το κρατούσαμε και για τη συνέχεια (μετά πρωτοχρονιά)δεν θα ήταν καλά ??? :damnyou:

Μη βαράτε καλέεεε!!!!:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Πολύ ωραίο Μπράβο.

P.S. Άρα κε Σούρλα η γυναίκα μου δεν βιάστηκε, δεν έχω στολίσει ακόμα, με πρόλαβε το club...

Με larry μέσα τί περιμένεις???Και geon-x??Aγγλοσαξωνίσαμε:flipout: :flipout:
Eλπίζω να μήν μάς φωνάξουνε στο ξε-στήσιμο ,τού Αι-Γιαννιού,για να μην ξεχνάμε και τά έθιμα.:ernaehrung004:

Sssssssssst..... κοιμάται τώρα:sleep:,
σίγουρα ήταν τρελλός ο παπάς που σε βάπτισε, άσε να ευχαριστηθώ και τίποτα μόνος μου....

ΩΩωωωω!!!!

:beee: :beee:

Re: Απάντηση: Re: Christmas Theme

Με larry μέσα τί περιμένεις???Και geon-x??Aγγλοσαξωνίσαμε:flipout: :flipout:
Eλπίζω να μήν μάς φωνάξουνε στο ξε-στήσιμο ,τού Αι-Γιαννιού,για να μην ξεχνάμε και τά έθιμα.:ernaehrung004:

Ααααα!!! όλα κι'όλα, εγώ τα κατέβασα από το πατάρι....

Το ξεστήσιμο (το βλέπω να το ρίχνουν για τιμωρία με αυτά που γράφουμε) το αφήνω για εσάς...:devil-smiley-029: :devil-smiley-029:

Πολύ ωραίο παιδιά μπράβο!!

Σε βάζει στο πνεύμα όντως ….αφού μόλις το είδα άρχισα να τραγουδάω τα κάλαντα!!

Και με τόσο χιόνι τριγύρω άρχισα να κρυώνω, μπππρρρ!
-bye-

ατμοσφαιρικότατο, μπράβο! παρατήρησα όμως ότι μόλις επιλέγω ένα θέμα ώστε ν'ανοίξει, τα γράμματα γίνονται λευκά και δεν διαβάζονται ...

Εξαιρετικό!!!

Θερμά συγχαρητήρια για την ιδέα και την υλοποίηση. Μάς κάνει όλους να νιώθουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι συμμετέχοντας στο AVClub.

Πέρα από τη σημειολογία (χιονάκι, έλκηθρο, κ.ο.κ.), η αισθητική που φέρνει στο φόρουμ νομίζω ότι είναι υψηλού επιπέδου και δείχνει πολύ δουλεμένη στα σημεία (λ.χ. στο "New Reply", στο "New Thread" κ.ο.κ.).

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι ανάλογο και μετά τη γιορτινή περίοδο;