Christmas Theme

Καταπληκτική δουλειά, μπράβο!!!!!! Ενώ δεν ξύπνησα σήμερα και με την καλύτερη διάθεση, μου την έφτιαξε απίστευτα όλο αυτό.... είναι super!!!!!!!!!!:award: :firstprize:

Απάντηση: Re: Christmas Theme

Πολυ ομορφο!
Νικο, μπορεις να κανεις να χαλασει λιγο ο καιρος?
Να μπουμε 100% στο πνευμα!

Αμα μπορουσε να το κανει και αυτο τοτε θα του εβαζα να μεταμορφωσει και το στερεοφωνικο μου!!!!:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Εδω θαθελα να πω πως το καλυτερο βραβειο ειναι ο ενθουσιασμος και η χαρα των μελων! Thanks Nick:award::award::award:

Eπιτέλους αυτή είναι αλλαγή κοίταξα για μια στιγμή έξω από το μπαλκόνι και νόμιζα ότι θα δώ χιόνι κάλαντα και τον Αη Βασίλη.
Τελικά είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά.
Νίκο Μπαβιόλη έγραψες για μία ακόμη φορά, έφυγε και το χθεσινό αρχικό ροζουλί, είμαστε έτοιμοι τώρα να πούμε τα κάλαντα......
Καλην εσπέραν άρχοντες......

To theme είναι φοβερό πραγματικά. Σε βάζει στο πνεύμα των χριστουγέννων.

υγ: Μετά τις γιορτές δεν ανεβάζετε κάνα ακόμα theme όπως παλιότερα ???

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!
Σημερα το ειδα και πραγματικα το χαρηκα πολυ.
Μας κακομαθαινετε ομως και οπως βλεπω αρχισαν οι απαιτησεις για αναλογη
κινηση και μετα τις γιορτες.Τις προσυπογραφω.
Δωστε λαμψη στο FORUM μας. Μας αρεσει πολυ!!!!

Μπράβο και συγχαρητήρια.Είναι πανέμορφο !

αν και εγώ έχω μια αλλεργία στα ¨πρώιμα¨Χριστούγεννα,που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο ..πρώιμα και υστερικά !
Αλλο ξενόφερτο φρούτο κι αυτό.
Την επομένη της γιορτής μου (26/10) τα Champion της γειτονιάς μου κατέβαζαν γιρλάντες και μπαλίτσες.ΕΛΕΟΣ !!!!!!!
Τι υπερβολή κι αυτή..Στο τέλος το σκυλοβαριέσαι και όταν έρθουν τα Χριστούγεννα δεν σου κάνουν καμμία αίσθηση.

σε λίγα χρόνια θα αρχίζουμε τις ετοιμασίες μετά τον Δεκαπενταύγουστο...

Ουφ,τα πα και ξεθύμανα.

Πάντως το theme ΕΙΝΑΙ πανέμορφο και καλόγουστο.(εγώ θα το ενεργοποιήσω πάντως τουλάχιστον στις 10/12..)

Last edited:
Re: Απάντηση: Christmas Theme

Μπράβο και συγχαρητήρια.Είναι πανέμορφο !

αν και εγώ έχω μια αλλεργία στα ¨πρώιμα¨Χριστούγεννα,που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο ..πρώιμα και υστερικά !
Αλλο ξενόφερτο φρούτο κι αυτό.
Την επομένη της γιορτής μου (26/10) τα Champion της γειτονιάς μου κατέβαζαν γιρλάντες και μπαλίτσες.ΕΛΕΟΣ !!!!!!!

Πες τα, Χρυσόστομε!!

Μπράβο βρε Νίκο.

Το χρειαζόμασταν να αλλάξει κάτι, έτσι στο γιορτινό του. Αν το σκεφτούμε λίγο, το κλίμα των γιορτών μας φτιάχνει τη διάθεση, όσο κι αν περνάμε δύσκολα.

Κάτι όμορφο και χαρούμενο είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

Και πάλι μπράβο.-bye-