Χριστουγεννάτικες, Πασχαλινές & Εορταστικές ευχές

Re: Χριστουγεννιατικες και εορταστικες...

racer καλως ηλθες, εσυ ακομη και με το κινητο βγαζεις ωραιες φωτογραφιες, καλη συνεχεια...ο φιλος ο GO MAR που χαθηκε?με τα ομορφα hdr.Oποτε βλεπω το flickr σου με τις δοξες του ΑΡΗ με πιανει καταθλιψη...

racer καλως ηλθες, εσυ ακομη και με το κινητο βγαζεις ωραιες φωτογραφιες, καλη συνεχεια...ο φιλος ο GO MAR που χαθηκε?με τα ομορφα hdr.Oποτε βλεπω το flickr σου με τις δοξες του ΑΡΗ με πιανει καταθλιψη...

Καλώς σας βρήκα και πάλι! Ο φίλος γομαρ έχει μπλέξει σε άλλες ιστορίες τώρα.. (3D design). Γιατί σε πιάνει κατάθλιψη??

Απάντηση: Χριστουγεννιατικες και εορταστικες...

Δεν θα σκεπτόμουν ποτέ να την βγάλω ασπρόμαυρη ...................και φυσικά δεν θα είχα αυτό το αποτέλεσμα :SFGSFGSF:

racer εζησα μεγαλες στιγμες με την ομαδα απο μικρος και στο ποδοσφαιρο αλλα και στο μπασκετ σαν φιλαθλος και οχι οπαδος απο την εποχη του αειμνηστου προεδρου Ν.Καμπανη μεχρι την σημερινο υποβιβασμο της ομαδας,λυπαμαι για την οποια χαμενη γνησιοτητα? ερασιτεχνισμο? αθωωτητα? οπως θες πεστο που στο βωμο του κερδους θυσιαστηκε ( αν και στη τελικη μονο χασουρα ειναι για ολους).Δυστυχως η κατρακυλα γενικα της χωρας και οχι μονο,γενικα η παγκοσμια καταρευση των αξιων δεν αφησε αλωβητο ακομη και τον αθλητισμο.Να εισαι καλα,Καλες Γιορτες σε ολους.

Last edited:
Re: Απάντηση: Χριστουγεννιατικες και εορταστικες...

Δεν θα σκεπτόμουν ποτέ να την βγάλω ασπρόμαυρη ...................και φυσικά δεν θα είχα αυτό το αποτέλεσμα :SFGSFGSF:

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Η αληθεια ειναι οτι εκ των υστερων την εκανα ασπρομαυρη μιας κ η εγχρωμη παρα ηταν ''χρωματισμενη''και δεν μου κολλουσε με το θεμα :)

DSC_3883_zps3873d7bd.jpg

Χρόνια πολλά σε όλους απο εμένα και απο την Bella ....

image.jpg

Που συχνάζει από εχθές ο μικρός (8 ετών) μου ;

Μα φυσικά :

after Christmas by By Kostis, on Flickr

Χρόνια πολλά σε όλους !!!

Last edited:

DSC01147.jpg

Καλή χρονιά σε όλους! Υγεία πάνω απ' όλα!!!