Χριστουγεννιάτικες-Πρωτοχρονιάτικες φωτογραφίες

Πω πω ! Μου αρέσει είμαι σαν να βρίσκομαι σε γιορτή των Τζεντάι με φωτόσπαθα (y)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μια σημερινή βροχερή και πρωινή στο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά με την υπέρυθρη ΕΜ5 (II) IR full spectrum που ειχα μαζί μου ,

ολίγον ζαλισμενος απο τα φωτόσπαθα του Χρήστου :ROFLMAO: την ισιωσα κάπως εκ των υστέρων ,

μου άρεσε ομως το θεοστραβο περιθώριο και η λιγη βινιέτα απο το φιλτρο στον φακό και την αφησα έτσι

_C071298resize.JPG

Καλή , το κερί ήθελε λίγο διορθωση αλλά μπορεί και να ήταν έτσι από την μάνα του

την πάτησα και εγώ περίτρανα χθες και σήμερα που τραβηξα το Χριστουγεννιάτικο δενδρο στον ΠΕΙΡΑΙΑ , μετά από καμία δεκαριά φωτό από διαφορες γωνιες κατάλαβα οτι είναι θεόστραβο από το πλάι και κανεις δεν το τσέκαρε :ROFLMAO:

ΥΣ
πηρα πρόσφατα και ένα Sunny 16 φίλτρο για να βλέπω λάμψεις στις αντανακλάσεις αλλά δεν έκατσε καλά (ήθελε περιστροφή να κάτσει σωστά και ήταν βαρύ) και το επέστρεψα

________________________________________________________________________________________________________________

και μια ακόμη δικη μου παλιά από το δενδρο μας

19DE5704-538E-4828-97F8-31D83C9444F7.jpeg

Last edited: