Χριστουγεννιάτικο bazaar στο μετρό συντάγματος, 7-8-9 Δεκεμβρίου

doros

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,411
Ηράκλειο Αττικής
Ξέρω πως αυτή την περίοδο γίνονται κάθε μέρα μπαζάρ. Δυστυχώς δεν έχω τρόπο να σας πείσω να έρθετε σε αυτό συγκεκριμένα (εκτός αν θέλετε να με δείτε από κοντά - έχω να στήσω προβολέα, πανί, κονσόλα, ενισχυτές, ηχεία κτλ!). Όλα γίνονται για καλό σκοπό, για συλλόγους που πραγματικά δεν τα καταφέρνουν να συντηρηθούν και ψάχνουν τρόπους να μπορέσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν.

Ο Σύλλογός μας προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε χρονίως πάσχοντες, συνήθως κατάκοιτους. Από το 2001 με εθελοντές και εργαζόμενους έχουμε πραγματοποιήσει περίπου 15.000 επισκέψεις σε 1.400 ασθενείς.
Για την αντιμετώπιση των παγίων εξόδων μας (Μισθοδοσίες, ενοίκια, κλπ) οργανώνουμε διάφορες κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις. Στα πλαίσια αυτά διοργανώνουμε Χριστουγεννιάτικη Εορταστική Αγορά (BAZAAR) στην αίθουσα του Σταθμού ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 9 π.μ.- 10 μ.μ. , υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα συνεργαστούμε με το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» που βρίσκεται στην Νέα Μάκρη και ασχολείται, κυρίως, με αυτιστικά παιδιά.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι και για τη λειτουργία του Ιδρύματος για το Παιδί.
Στο BAZAAR θα βρείτε λύσεις για όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από στολίδια, παιχνίδια, κάρτες, βιβλία, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, σπιτικές λιχουδιές -παραδοσιακά γλυκά, ποτά και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές.
Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με μουσική και διάφορες εκπλήξεις ,θα είμαστε όλοι εκεί να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.
Για κάθε επιπλέον ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Συλλόγου (Τηλ. 2102112395)
Σας περιμένουμε !!!

Θα παρακαλούσα κάποιον διαχειριστή να αλλάξει το χρώμα στα γράμματα γιατί στο dark style δεν φαίνεται τίποτα....

Ευχαριστώ.

Μπράβο doros για την προσπάθεια.

Έχω και εγώ κάποιες φορές το ίδιο πρόβλημα.
Αλλά δεν φταίει απαραίτητα το dark theme…
Δηλαδή ότι χρώμα και να το κάνουμε πάντα θα υπάρχει ένα dark/white/blue/pink Theme που θα εμποδίζει την εύκολη ανάγνωση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση είναι μια και εύκολη.

Επιλέγεις με το ποντίκι τα γράμματα / παραγράφους / κείμενο… Σαν να θες να κάνεις copy+paste. Και ο browser σου δείχνει το ‛αρνητικό’.

Tip… σε κάποια sites με αυτό τον τρόπο βρίσκεις και ‛κρυμμένες’ Πληροφορίες.

Re: Απάντηση: Χριστουγεννιάτικο bazaar στο μετρό συντάγματος, 7-8-9 Δεκεμβρίου

Συγνώμη, δεν χρησιμοποιώ το dark, οπότε δεν ήξερα τα "κουσούρια". Στο εξής μόνο μαύρα fonts λοιπόν...

ΟΧΙ ΜΑΥΡΑΑΑ!!!ΜΗΗΗΗ!!:flipout::flipout::flipout:

Αφήστε τα όπως είναι δεν ξαναμιλάω.:flipout::flipout::slapface:

Μπράβο Larry!!

Re: Απάντηση: Χριστουγεννιάτικο bazaar στο μετρό συντάγματος, 7-8-9 Δεκεμβρίου

Μα τα μαύρα στο blue είναι τα λευκά βρε στο dark!!!

Thanks Larry!

Aαα για το μπλέ έλεγες, οκ then!!!

Update: Αν τελικά κάποιος κινείται με μετρό, αξίζει να σταθεί λίγο στο μπαζάρ, γιατί έχει μερικά ιδιαίτερα πραγματάκια (π.χ. Πολλά προιόντα από Αστυπάλαια) αλλά και πολύ καλές τιμές σε δωράκια και είδη supermarket. Έδωσαν πολλές εταιρείες προιόντα δωρεάν και έτσι στο μπαζάρ πωλούνται στη μισή τιμή λιανικής περίπου, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλοι κερδισμένοι.

Π.χ. Πήρε ο κουνιάδος μου επώνυμα γυαλιά ηλίου από 168 στα 80 (κανονικά λέμε, όχι μαιμού!). Πήρα εγώ 8-9 βιβλία και διάφορα χριστουγεννιάτικα παιχνιδάκια.
Α, πήρα και ένα γιαπωνέζικο (όχι κινέζικο!) ουίσκι με 8 ! Δεν το δοκίμασα ακόμη...

Υ.Γ. Παράπλευρη απώλεια των γεγονότων η χθεσινή μειωμένη προσέλευση κόσμου. Είχαμε στηρίξει πολλά στη γιορτή για το δέντρο.