Χριστουγεννιάτικο BAZAAR!!!!

Τι αγαπησιάρικο videoclip...μακάρι όλα τα ζωάκια να ήταν τόσο χαρούμενα και να βρίσκαν αληθινή αγάπη απο μας τους ανθρώπους...:love:
Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ,συνέβαλες ουσιαστικά στο να δώσεις τη Μουσική Νότα που θα'χει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας το προσεχώς Σαββατοκύριακο....-bye-
:presents2:

Στεφανια καλησπερα,σκεφτομαι να ερθω με το ετερον ημισην που τρεφει ιδιατερη αδυναμια στους σκυλους και τις γατες,πως μπορουμε να ερθουμε εκει?

Μενω Αιγαλεω,αμαξι δεν εχω.Με μετρο?

Γεια σου Γιάννη,πολύ χαιρομαι που θα'ρθειτε,μετα απο αυτη σου την κίνηση θα σε λατρέψει ακόμα περισσότερο η κοπέλα σου!!χεχεχε....
Λοιπον θα παρεις το μετρο και θα κατεβεις Δουκισσης Πλακεντιας , απο κει θα ανεβεις πανω και θα παρεις λεωφορειο με κατευθυνση Λεωφορο Πεντελησ,περνανε πολλα...δε θα χεις προβλημα.Πεσ να κατεβεις στο υψος που ειναι τα Macdonalds,ειναι πολύ κοντα...!!

εννοειται!!!!!! το εχω αφησει εν λευκω στα κοριτσια της παρεας Ελενη και Στεφανια

Απάντηση: Re: Χριστουγεννιάτικο BAZAAR!!!!

εννοειται!!!!!! το εχω αφησει εν λευκω στα κοριτσια της παρεας Ελενη και Στεφανια

Kαλά ρέ δεν εχεις αφήσει εκδήλωση γιά εκδήλωση...Ποσο κεφίρ πινεις την ημέρα 52 χρονών ανθρωπος...?.:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Λάρυ μιας που εισαι άντρας με αντοχες....52 είσαι??..γιατι ειχα την εντύπωση ότι είσαι μια δεκαετία νεότερος....??!! Πάρε την πρωτοβουλία και κανόνισε κάτι καλό,ξέρεις εσυ..γιατί αν περιμένεις από μας...

Χριστος,Βουδας,Μωαμεθ,εγω ,παντα ζουσαμε μεσα στην αμφισβητηση και στην λασπη που πετουν οσοι επιθυμουν λιγο φως απο την λαμψη μας

Αντεχω.... εστω στα 37 μου χρονια εχω μαθει να μην σκυβω το κεφαλι..

Στεφανια ,παιδια,αδερφια ,παίρνω κουραγιο απο τα δεκαδες χιλαδες pm'sκαι συνεχιζω...

Θα τα πουμε το Σαββατο

Χριστος,Βουδας,Μωαμεθ,εγω ,παντα ζουσαμε μεσα στην αμφισβητηση και στην λασπη που πετουν οσοι επιθυμουν λιγο φως απο την λαμψη μας

Στεφανια ,παιδια,αδερφια ,παίρνω κουραγιο απο τα δεκαδες χιλαδες pm'sκαι συνεχιζω...

Θα τα πουμε το Σαββατο

:flipout::flipout::flipout::flipout::ernaehrung004::ernaehrung004:

Πριν 5 χρονια στο παλιό forum έγραφες 47...Τι εγινε τώρα??:BDGBGDB55:

Θα τα πουμε το Σαββατο

οχι και 37 βρε Λαρυ...το παρακανες νομίζω..;-)

don't worry και 52 και 62 ...και μέχρι τα βαθεια γεραματα εμεις θα συνεχισουμε να σε κανουμε παρεα..αφού θαχεις και τη σοφία του χρόνου μέσα σου....:grinning-smiley-043:flipout::flipout:

Στεφανία εγώ λέω να την έχει φέτος τη Σοφία. Μέχρι του χρόνου δε ξέρεις........................-bye-:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μα Δημήτρη η ''σοφία του χρόνου'' πρέπει να έρχεται κανονικά με την πάροδο του χρόνου και με την τριβή του σε αυτον και ο Λαρυ ειναι petit ακόμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορει να ειναι και η εξαίρεση....χεχε:flipout::flipout:
anyway, παω για :sleep::sleep::sleep:

Θα τα πουμε το Σαββατο

37 χρονών ?? :chinscratch:
Εγώ σού χαρίζω +7 % = 2,5..σύνολο 39,5
Παρουσίασε μιά εγγυητική γιά 10,5 καραφάκια καί τήν ταυτότητά σου κι άν είσαι λιγότερο από 50 Τά πληρώνω εγώ..:ADFADF1:

Λάρυ μιας που εισαι άντρας με αντοχες....52 είσαι??..γιατι ειχα την εντύπωση ότι είσαι μια δεκαετία νεότερος....??!! Πάρε την πρωτοβουλία και κανόνισε κάτι καλό,ξέρεις εσυ..γιατί αν περιμένεις από μας...
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ!!52?ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΟΥ!!
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΒΑΖΑΑR ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...