Χρώμα!

Πολύ όμορφη φωτογραφία (εγώ θα την έστριβα λίγο δεξιά και θα χαμήλωνα ελαφρώς το saturation)!
σε ευχαριστώ !! ειναι μια απο τις τελευταίες φωτο με την em10 ii πριν διαλυθεί, έπαιζα σε ενα καφέ με το Mode στο pop-up γι αυτο και τα χρώματα "μπουσταρισμένα" . Ο καναπές είχε καμπύλο το πάνω μέρος, δεν χρειάζεται στρίψιμο.

σε ευχαριστώ !! ειναι μια απο τις τελευταίες φωτο με την em10 ii πριν διαλυθεί, έπαιζα σε ενα καφέ με το Mode στο pop-up γι αυτο και τα χρώματα "μπουσταρισμένα" . Ο καναπές είχε καμπύλο το πάνω μέρος, δεν χρειάζεται στρίψιμο.
Ναι, αλλά η γραμμή αριστερά και οι κολώνες πίσω είναι επίσης ελαφρώς αριστερά. Στο λέω εγώ, ο άρχων του λάθος rotation.

"Το διαμαντένιο αηδόνι του βασιλιά της Κίνας
σινιάλα από φάρους που σβηστήκαν
και μαγικά τοτέμ από άγνωστες φυλές
κι εφηβικά κορμιά και καλοκαίρια γαλανά
θάνατοι και φωτιές κι αόρατη ομορφιά

Μες στο κλειστό δωμάτιο υπάρχουν όλα
αν έχεις μάτια να τα δεις, αν έχεις χέρια να τ’ αγγίξεις
μπορείς να βρεις κλειδί να ξεκλειδώσεις τη σιωπή τους
αρκεί να πας, ολάνοιχτος, γυρεύοντάς τα"

IMG_9090_edit_resize.JPG

Τoupia μεγαλυτερη φωτεινη επιφανεια χρειαζοσουν απο πισω.

Εν αναγκη ενα μικρουλι φωτακι στην τσαντα μας ειναι παντα χρησιμο σε τετοιες στιγμες

• Like
Reactions: toupia
Πολύ ωραία η τελευταία.

Εγώ θα δοκίμαζα και με λίγο πιο κλειστό διάφραγμα.

Υπερδραστηριος.Μπραβο σου για την αστειρευτη ενεργεια σου.Μου αρεσει πολυ η φωτογραφια σου,γιατι εχει ΘΕΜΑ(Graffiti)

Υπερδραστηριος.Μπραβο σου για την αστειρευτη ενεργεια σου.Μου αρεσει πολυ η φωτογραφια σου,γιατι εχει ΘΕΜΑ(Graffiti)

Εάν προσέξεις, οι δύο φωτογραφίες απεικονίζουν ακριβώς τα ίδια spray από αντίθετη όψη.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια (ναι, έχω πωρωθεί!) και ανταποδίδω!

• Like
Reactions: gkpapad