Χρώμα!

Re: ΧΡΩΜΑ!

Χε χε... μονο ενας ολυμπακιας μπορει να εκτιμησει το σωστο χρωμα και ειδικα το γαλαζιο...:flipout:

Απάντηση: ΧΡΩΜΑ!

την τράβηξα πριν απο μερικές μερες

IMGP9497.JPG

Απάντηση: ΧΡΩΜΑ!

Oμορφες φωτογραφιες ολες τους και 'μπραβο' σας παιδια για τον χρονο που αφιερωνετε για να μας χαριζετε τοσο ωραιες φωτογραφιες.
Εξαιρετικες ολες τους!

(μια μικρη ενσταση μονο εχω με τα 'μπαρουριασμενα χρωματα', προσωπικα προτιμω να δεινω στις φωτογραφιες αυτο που βλεπω και να μην υπερβαλω, αλλα ετσι ειμαι εγω..ακομα και την TV στο σπιτι την εχω στα 'απαλα χρωματα'....)

Ενα σωστο καρε γεματο εντονα και διαφορετικα χρωματα ειναι μαγευτικο !

davinci ωραίο χρώμα αλλά αρκετά σφιχτά τα κάδρα IMHO ειδικά στην πρώτη

Επιτέλους και μια να σου κάνω παρατήρηση Λεωνίδα!!!!!
Ωραίο το χρώμα αλλά ο καμένος ουρανός σε συνδιασμό με το άσπρο του σπιτιού ενοχλούν λίγο το μάτι

Και δύο από τις φετινές που μου αρέσει να τις κοιτάω λόγω του χρώματος
Η 1η αν και δε της φαίνεται δεν έχει και πολύ επεξεργασία ετσι φαινόταν ενώ η 2η πειραματιζόμουνα με WB και έκθεση ώστε να πετύχω την δύση του φεγγαριου και τελικά το "πειραμα" ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από την κανονική φωτογραφία(Μεσσηνία και Β.Εύβοια αντίστοιχα)

Last edited:
Απάντηση: Re: ΧΡΩΜΑ!

Επιτέλους και μια να σου κάνω παρατήρηση Λεωνίδα!!!!!
Ωραίο το χρώμα αλλά ο καμένος ουρανός σε συνδιασμό με το άσπρο του σπιτιού ενοχλούν λίγο το μάτι

Οι πρατηρησεις ΠΑΝΤΑ ειναι δεκτες...
O ουρανος ηταν 'ασπρος' και σε αυτο δεν θα μπορουσα να κανω και πολλα πραματα (δηλ θα μπορουσα να σας τον εβαφα 'μπλε' και να σας το παρουσιαζα 'φταιγμενη' αλλα κατα την γνωμη μου δεν θα ηταν 'ηθικο' κατι τετοιο..)
Θα μπορουσα ισως να αλλαζα οπτικη γωνια αλλα η μονη που θα δουλευε θα ηταν αυτη φατσα ομως ετσι θα εβαζα μαι αχαρη ξερη κολωνα.
Γενικα ο καιρος χθες στο Πηλιο δεν βοηθουσε μερικες στιγμες....

Μια τωρα διαφορετικη

Άλλα 10mp jpg (εναντι 14mp raw) ατοφιου χρωματος... :ears: θελει λιγο ψαξιμο η τεχνικη, κυριως στο θεμα του κοντραστ, οπου μαλλον πρεπει να γινεται σε mode luminosity και οχι νορμαλ, γιατι μετα τα χρωματα ξεφευγουν...

_MG_1183 by 1L1as, on Flickr

...ιδωμεν...