Χρώμα!

Re: Απάντηση: ΧΡΩΜΑ!

Ηλια το 'μπαρουτιασες' το χρωμα..:SFGSFGSF:

Χε χε... αυτος ηταν ο σκοπος... το θεμα ειναι αν δειχνει (στις οθονες σας) εντελως oversaturated και ενοχλητικα μπουκωμενο ή απλως εντονο-ζωντανο...

Δημητρη, ωραια λεπτομερεια...

Re: ΧΡΩΜΑ!

Δεν με επερνε ο χωρος... τερματισε ο διαδρομος !!!!

...αλλα συνεχιζω τις χρωματικες μου αναζητησεις...

_MG_3929 by 1L1as, on Flickr

70mm 1/13 1250iso f4 αρα σκοταδια...

_MG_8413 as Smart Object-1 by 1L1as, on Flickr

... αν τη δει κανενας που ασχολειται με γαμους, ας μου πει αν το χρωμα θεωρειται αποδεκτο ή εχει προβληματα...

Αφεντικό, για κανε λίγο εξπλειν εδώ. Δυο νυφικα βλεπω ή κάτι άλλο γίνεται?

Κατα τα αλλα για να χωρεσεις το Τζιζους όλο, μπορούσες να έχεις μόνο κεφαλια από τις νύφες.

Μπα.... αν γινοταν κατι αλλο, θα την εβαζα στην... street !!!!

Ειναι -μαλλον- καθολικος γαμος και παντρευονται 2 ζευγαρια ταυτοχρονα... υπηρχαν και οι γαμπροι καπου στο πλαι (δεν ξερω και πολλα απο αυτα)...

Το χρωμα καλο σου φαινεται για κλειστο χωρο? WB και ότι κοιτατε στους γαμους?

Σίγουρα δεν ήταν ...μονός ο γάμος?
Στο αιπαντ είμαι, καλά τα βλέπω τα χρώματα. Οι δικές σας οι εκκλησίες μάλλον είναι καλύτερες, έχουν φυσικό φως και ο κόσμος παντρεύεται μέρα. Εδώ οι εκκλησίες είναι κίτρινες...

Αυτο το σχημα στα συνεφα με εκανε να τραβηξω τη φωτογραφια, αλλα το γαλαζιο που ηρθε μονο με curves (ηταν κατασπρος ο ουρανος στο raw) με εκανε να την ανεβασω... βεβαια, ειχαν και λιγο πορτοκαλι τα συνεφα, αλλα ξεχασα να ασχοληθω μαζι τους... την αλλη φορα...

Η μασκα φοβερη....!!!!!!!!!!!!

(ελα, μολογα... και τα πετουμενα που βγαζεις, ετσι κρεμασμενα στον τοιχο ειναι.... :flipout:)

Εννοειται... λες να ειχα προβλημα να το πω...???? :flipout: Αφου ξερεις οτι ειδικα για την επεξεργασια, οτι ανακαλυπτω τρεχω να το... διαφημισω...!!! :music-smiley-005:

p9091415.jpg