Χρώμα!

Re: ΧΡΩΜΑ!

ευχαριστω Δημητρη!
ειναι το νησακι Burano στην Βενετια
Πολλοι πανε στο Murano που ειναι διασημο και δεν συνεχιζουν για το Burano που ειναι πανεμορφο,καθε σπιτι ενα χρωμα
για την ιστορια ο πυργος δεν γερνει λογω παραμορφωσης του φακου,απλα ειναι σαν της Πιζας

Έχω πάει αλλά ήταν μη αναγνωρίσιμο λόγω καιρού (μούχλα και ψιλόβροχο...), έχουν περάσει και κάποια χρόνια...

Υπάρχουν δύο μαύρες λεπτές γραμμές πάνω στο γκαζόν.

Δεν ειναι μονο αυτες. Ειναι ολοκληρο διχτυ. Για μπουκαλια και λοιπα ιπταμενα.

Ειναι μερος του γηπεδου πλεον, οποτε δεν με ενοχλει...

Ηλια για σενα -bye-]

Σε βρηκα ευκαιρο και θα σε σκισω στην παρατηρηση... :ernaehrung004:

Επρεπε να φαινεται και ο δρομος και να μην κοβονται ετσι τα κτιρια... !!!! Με ποιο φακο ειναι?

Τα χρωματα... καλουτσικα... :flipout::flipout:

μου την σπαει που εχεις δικιο σε ολες τις παρατηρησεις
αλλα και γω εχω δικαιολογια για ολα
εκτος απο τον δρομο ,δεν ξερω πως μου ρθε και τον εκοψα,συνηθως εχω ανοιχτα πλανα με περιθωριο για κροπαρισμα
αυτη ειναι με τον αγαπημενο μου φακο τον sigma 8-16,δυστυχως τον πουλησα οταν εδωσα και την 7D
ναι οσες φωτο εχω για stock sales τις ξεσκιζω στο χρωμα :Banane0:

μια που μιλαμε για 'απαλα' χρωματα κοιτα αυτην :HTEHETH63:

Αυτή μου αρέσει Beavis! Πολύ ωραίο κάδρο και η υπερβολή είναι, ας πούμε, ελεγχόμενη :ernaehrung004:

Αυτή μου αρέσει Beavis! Πολύ ωραίο κάδρο και η υπερβολή είναι, ας πούμε, ελεγχόμενη :ernaehrung004:

Μην του λετε τετοια βρε παιδια, θα το παρει πανω του και θα σταματησει να προσπαθει.... :award:

Μα καλα...! ωραια τα απαλα χρωματα, κανεναν δεν ενοχλει η ελλειψη κοντραστ? Και αντε στα φυλλωματα να το δεχτω... εκει δεξια στο χωματακι, δεν ηθελε ενα κλικ πιο σκοτεινο? Ωραιο το καμενο λευκο στον καταρακτη (για να αυξησει το κοντραστ) αλλα στην υπολοιπη εικονα, παω στοιχημα οτι το πιο σκοτεινο σημειο, θα εχει μια τιμη καπου στο 190, ουτε καν 200... :smash:

Τα παραπανω καπου τα διαβασα, οτι ειναι καλο στην εικονα μας να εχουμε καποιο αδιαφορο σημειο καμενο και καποιο κλιπαρισμενο για να τονιζουμε το κοντραστ...

Σαν συνθεση παντως και χρωμα ειναι σουπερ (αλλα δεν το λεμε εννοειται... :flipout: :grinning-smiley-043

εκτος απο τον δρομο ,δεν ξερω πως μου ρθε και τον εκοψα,συνηθως εχω ανοιχτα πλανα με περιθωριο για κροπαρισμα:

Αυτο το κανω κι εγω, αν και νομιζω οτι ειναι λαθος... συνηθως μετα -προσπαθω- να διορθωνω με κροπαρισμα... η θεωρια λεει οτι αν δεν μας χωραει κατι με αρκετο περιθωριο γυρω γυρω, εστιαζουμε (ή κροπαρουμε μετεπειτα) σε ενα μονο σημειο (κατι σαν να μην εχουμε κομμενα δαχτυλα σε πορτραιτα ή ακρα γενιακ κτλ κτλ τραβαμε δηλαδη ενα κροπ στο προσωπο και ειμαστε... ΟΚ !!! :music-smiley-005:)