Χρώμα!

Re: ΧΡΩΜΑ!

Το σκεφτηκα και αυτο, αλλα δεν θεωρειται και πολυ... καλλιτεχνικη επεξεργασια...

...γι αυτο αποχρωματισα καπως, μονο το φοντο.... :AFADF0:

Με το προσωπο ειχα θεμα, ηταν υποφωτισμενο, ειχε θορυβο, εχω και προβλημα με τα skin tones, το εβγαλα ροζαλι... ταιριαζει με την ηλικια της κοπελας τουλαχιστον...

Ευχαριστω παιδια....

Αλεξ, η ο φακος αυτος γραφει ωραια ή πετυχες ωραια επεξεργασια ή αριστο φως ή ολα μαζι.... για πες για τον φακο/μηχανη...?

Φώς, άστο... τα ξέρεις να μην τα ξαναλέμε. χεχε. Είναι απο την βόλτα στους βοτανικούς της Κολωνίας την Παρασκευή που πέφταν ακόμα χιονονιφάδες.
Ο φακός είναι ωραίος. Είναι ο Jupiter 8 50mm f/2 για τηλεμετρικές. Σοβιετική κόπια του 50αρη Sonnar. Τον πήρα γιατί ήθελα έναν 50αρη για την Leica μέχρι να έρθει ο καλός 50αρης απο Αμέρικα. Γράφει πραγματικά πολύ ωραία. Θέλει προσοχή για να μην σε φάνε οι αδυναμίες του (flare, θολά άκρα κλπ) αλλά μου αρέσει.

Πραγματικα Αλεξ και το αγαλμα που εχεις φωτογραφισει βγαζει μια πολυ ωραια απαλοτητα να το πω, υφη, αλλα συγχρόνως και οξυτητα οπως οι παραπανω Ναρκισσοι.

Βλεποντας κατι τετοια (αλλα και καποιες με τον δικο μου helios) θα αρχισω να πιστευω στα.... μεταφυσικα, δηλ. αυτα περι χαρακτηρος φακων και ψυχης των κρυσταλλων κτλ κτλ. Και στην ψηφιακιλα που μας περιβαλλει απο παντου, δεν μου κολλαει... :FSGSFGS4:

Ευχαριστω Alex!

Εκανα αυτο που ειπες (σε μια παρομοια,οχι την ιδια ακριβως)

IMG 195r.jpg

Χαχα ναι! Δεν ήταν τόσο πράσινα να πω την αλήθεια, πιο πολύ προς το κίτρινο φέρναν, αλλά εγώ τα ήθελα καταπράσινα! Μία ερώτηση μόνο. Στο λαπτοπ στο σπίτι που έκανα την επεξεργασία μου φαίνεται νορμάλ, στο γραφείο και στο κινητό φαίνεται πολύ σκοτεινή. Εσείς πώς την βλέπετε?

Εγω, δεν θα της εδινα παραπανω φως... το εστιασμενο μου δειχνει καλο και τα υπολοιπα δεν χρειαζονται παραπανω...

Χαχα ναι! Δεν ήταν τόσο πράσινα να πω την αλήθεια, πιο πολύ προς το κίτρινο φέρναν, αλλά εγώ τα ήθελα καταπράσινα! Μία ερώτηση μόνο. Στο λαπτοπ στο σπίτι που έκανα την επεξεργασία μου φαίνεται νορμάλ, στο γραφείο και στο κινητό φαίνεται πολύ σκοτεινή. Εσείς πώς την βλέπετε?

Μια χαρά είναι απο φως, αλλα τα πράσινα του Ilias δεν φτάνονται .. :)