Χρώμα!

Re: ΧΡΩΜΑ!

Ευχαριστω Νασσο :-)

Και μια που εβγαλα σημερα και μου αρεσε.

IMG 068rz.jpg

Ευχαριστω Δημητρη :-)

Μια ερωτηση παιδια,σημερα πηγα αυτες τις φωτο στον υπευθυνο της ομαδας που εχω γραφτει φετος,για τις χρωματικες συνθεσεις,οπως σας εχω ηδη πει,και εκανε ενα σχολιο για την φωτο που φαινονται τα χειλια παραπανω,παροτι του αρεσε αρκετα σαν συνθεση-χρωμα-ιδεα,θα ηθελε να ειναι εστιασμενα και τα ρουχα κατω.
Εμενα βασικα δε με ενοχλει αυτο,γιατι ειναι εστιασμενο το χαμογελο που ηθελα,και απλως τα αλλα βοηθουν χρωματικα το υπολοιπο συνολο,ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.
Εσεις πως το βλεπετε?

Θα συμφωνήσω με την δική σου άποψη, αν θες μια αρνητική λεπτομέρεια είναι κάποιες σκόρπιες τρίχες από τα μαλιά που "περιφέρονται" μπροστά από τα χείλη κ.λ.π.

Ευχαριστω Δημητρη για την απαντηση.
Αυτες τις τριχες καποιος που ξερει φωτοσοπ πιστευω μπορει να τις διορθωσει.

Η εστιαση μου φαινεται ενταξει και τα ρουχα φαινονται αρκετα καθαρα οι υφες τους.
Αυτο που ειναι καπως αρνητικο ειναι οι τριχες που φαινονται μεσα στο ρουθουνι και κατω απο αυτο στο πανω μερος του χειλους.
Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.

Μπορει να φαινεται καπως ενταξει η εστιαση σε αυτο το μεγεθος,αλλα κανονικα ειναι ανεστιαστη εκει περα.
Κατα τ'αλλα συμφωνω στο αλλο σχολιο που εκανες,ειναι και κατα τη γνωμη μου καπως αρνητικο που φαινονται εκει οι τριχουλες.
Ευχαριστω παντως για τα σχολια σας :-)

_4190114_R2res.jpg

από πρόσφατη βόλτα στον Αργοσαρωνικό...

Edit: διόρθωσα λίγο το wb γιατί λόγω ώρας γκριζάριζε πολύ...

Last edited:

Ευχαριστώ παίδες! Τις πόρτες τις βρίσκω με τον κλασσικό φωτογραφικό τρόπο: περπατώντας...