Χρώμα!

Re: ΧΡΩΜΑ!

Είναι ωραίος ναι! Άξιζε νομίζω η ανταλαγή (θεωρητική) με τον 45αρη Planar κιας ήταν απο τους καλύτερους φακούς που έχω ακουμπήσει. Αυτό που μου κάνει εντύπωση (το είχα παρατηρήσει και στον 35αρη Νόκτον, αλλά στον 50αρη Νοκτον είναι πολύ πιο έντονο) είναι ο διαφορετικός τρόπος που γράφουν τα σκοτεινά και τα φωτεινά. Σαν να ρουφάει πιό έντονα το φώς όπου υπάρχει. Την ημέρα θέλει πρόσοχή γιατί πολύ εύκολα καίς τα highlights παρά του οτι το υπόλοιπο κάδρο είναι νορμάλ, όπως στην φωτό με τον σκύλο στο Οι φίλοι μας τα ζώα. Αλλά το βράδυ δίνει άλλη μαγεία... Ακόμα τον τεστάρω (θέλω να δώ τί κάνει και στο φιλμ) και σύντομα θα κάνω αναλυτικό review...

4.jpg

Εχθες πηγα μια βολτα με μια γνωστη μου,και φορουσε ενα φουξια μπλουζακι,το οποιο εκανε ωραιες χρωματικες αντιθεσεις με τα χρυσαφι απο τον ηλιο μαλλια της,και με τον μπλε ουρανο.
Δυστυχως δεν ειχα τη μηχανη,και σημερα της ειπα να επαναλαβουμε τη βολτα,και αν μπορουσε να φοραει και το ιδιο μπλουζακι.Ετσι και εγινε,πηγαμε στο ιδιο μερος,και εβγαλα καποιες φωτογραφιες οπως τις ειχα στο μυαλο μου. Κατι τετοιες ευκαιριες λοιπον μπορει να τις χασουμε μια στιγμη,αλλα ειναι ευκολο να τις ξανασκηνοθετησουμε.

IMG 017re.jpg

IMG 030res.jpg

IMG 044re.jpg

Η δεύτερη μου "έκατσε" πολύ καλά!

Αιμίλιε ωραίο το "κέντημα"...