Χρώμα!

Re: ΧΡΩΜΑ!

Είναι απόγευμα, γύρω στις 4 και είναι στο χέρι. Όταν έχεις την οικογένεια στο αυτοκίνητο και εσύ τρέχεις στους αγρούς, δεν είναι εύκολο να ανοίξεις τρίποδο... Που να έβλεπες την γυναίκα μου, πιο κόκκινη από το λουλούδι είχε γίνει, που να τις έλεγα κάτσε να ανοίξω τριπόδι... :argue:

O costas_ ειναι παντρεμενος, αλλα ... ( αυτος μου ηρθε πρωτος στο μυαλο, σιγουρα δεν ειναι ο μονος εδω μεσα εεε.....) :grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν θελεις. δοκιμασε μια εκδοχη με λιγοτερο clarity στα out of focus highlights του background.
Πιστευω θα αναδειχθει ακομα καλυτερα το ζωηρο κοκκινο του κρασιου καθως και το ξυραφενιο περιγραμμα του ποτηριου.
:ernaehrung004:

Παράκληση παλικάρια, όταν κατεβάζετε μια φωτογραφία από το flikr να το λέτε για να σβήνουμε τα post, αλλιώς βλέπουμε κάτι κενά ναααα... (μετά συγχωρήσεως)! :flipout:

Στην υγειά μας!

Αυτα ηταν 3 χρωματιστα κομματια μαρμαρου,πανω σε αλλα,λευκα μαρμαρα. Ειχαμε παει με τη φωτογραφικη ομαδα που εχω γραφτει φετος,με θεμα "επαγγελματα",σε ενα μαρμαραδικο.Ειδα αυτα τα χρωματιστα κομματια και μου φανηκε ενδιαφερον να τα βγαλω φωτογραφια.Δε τα εστησα εγω,ηταν ετσι.Η αρχικη φωτο ηταν απλη και μουντη,και το μπλε χρωμα ηταν ασπρο/γκρι.Ομως παιζοντας στο Photoshop,ειχα αυτο το αποτελεσμα που μου αρεσε σαν χρωματικη συνθεση.

4b8e411e3235b90c73f825b871048f44

Σημερα ενω βραδιαζε,ανοιξα την μπαλκονοπορτα να αεριστει το δωματιο λιγο,και παρατηρησα οτι μου αρεσε αυτο που εβλεπα απεναντι,ενας ωραιος μπλε ουρανος,τα κτιρια,και μια αντιθεση με την πορτα με το ζεστο φωτισμο.Αμεσως πηρα τη μηχανη και το φωτογραφισα,και μπορω να πω οτι το αποτελεσμα μου αρεσε.Θα ηθελα να δω και τη δικη σας γνωμη,αν σας αρεσει,καθως δεν ειναι κατι συγκεκριμενο,απλα μια σκηνη που μου εκανε κλικ,τα χρωματα,το ολο σκηνικο.

a37235d276dfabb2ae8ca3b612fcd7b8

Η δεύτερη πολύ καλή, εκτός από την χρωματική αντίθεση βγάζει κι άλλα πράγματα...

Ευχαριστω Δημητρη και Apollwn :-)

Η πρωτη,πιθανον να υποστει και περαιτερω επεξεργασια ραφιναρισματος :-) Παντως γιατι οχι,θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σε καποιον χωρο,ισως πιο λιτο και μοντερνο,σε εναν τοιχο.

Δημητρη,τι αλλο σου περασε η 2η φωτο βλεποντας τη?

ΥΓ: Να μαντεψω Δημητρη,οτι σου περασε το συναισθημα οτι σε ενα ψυχρο αστικο τοπιο,υπαρχει μια ζεστη στιγμη με το ανθρωπινο στοιχειο,μεσα σε ενα σπιτι?

Last edited:

...Να μαντεψω Δημητρη,οτι σου περασε το συναισθημα οτι σε ενα ψυχρο αστικο τοπιο,υπαρχει μια ζεστη στιγμη με το ανθρωπινο στοιχειο,μεσα σε ενα σπιτι?

Ακριβώς Γιάννη, είναι επιβεβαίωση της βασικής διδαχής του αρχιτέκτονα: δεν ασχολούμαστε με ντουβάρια - ασχολούμαστε με αυτούς που ζούνε μέσα τους...

Σου προτείνω να βάλεις αυτή την εικόνα για background. Καθε ημέρα που θα την βλέπεις θα σου ανοίγει η καρδιά σου και θα φεύγει το μυαλό σου

23671946611_6581ac737e_b.jpg

Last edited:

Πράγματι ανοίγει το μάτι και η καρδια στην μαγευτική θέα της θάλασσας,μπράβο φίλε μου υπέροχες.