Χρώμα!

Απάντηση: Re: Χρώμα!

Θα προτιμούσα τα χρώματα μπουσταρισμενα όπως τα βλεπω αλλα τον τοίχο λευκό (όπως υποψιάζομαι πως ήταν ) και την επιδερμίδα στα πόδια λίγο πιο φυσική, κατα άλλα πολύ καλή.

Θα προτιμούσα τα χρώματα μπουσταρισμενα όπως τα βλεπω αλλα τον τοίχο λευκό (όπως υποψιάζομαι πως ήταν ) και την επιδερμίδα στα πόδια λίγο πιο φυσική, κατα άλλα πολύ καλή.

εχεις δικαιο για τον τοιχο με διορθωση του wb δειχνει πιο φυσικη η φωτογραφια. (μεγάλη ευκολία η χρήση του σταγονόμετρου στην διόρθωση του wb)

Last edited:

Κανένα απολϋτως φίλτρο, είναι το ρεντάρισμα (σορυ Κε Μπαμπινιώτη) του φακού, αν θυμαμαι καλά είχα τον Lumix 35-100/2.8 ανοιχτό τελείως, αυριο θα το δώ και θα γράψω σχετικά. Ειναι που ο μικρός αισθητήρας τα δείχνει όλα flat ...:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χρώμα!

Αυτη που ταιριάζει κατα την γνώμη μου στην κατηγορϊα αλλά και μου αρέσει σαν θέμα εϊναι η φωτό με την τρομπέτα, θα ήθελα όμως να την εϊχε όλη μέσα και να μην κόβεται στην άκρη . Οι σιλουέτες θα εϊχαν ενδιαφέρον σαν θέμα αν διακρϊνονταν τα προφιλ στις φιγοϋρες όπως της κοπέλας στην μέση και δεν μου αρεσει που την έχεις βινιετάρει τόσο στα άκρα αφου ήδη είναι υποφωτισμένη.

.

Μετά τη σημερινή μπόρα-χωρίς καμιά επεξεργασία
.
Θα ήθελα κάποια σχόλια ειδικά για το φακό (bokeh κλπ) (νέο απόκτημα EF 50mm f:1.8 STM)

@ apotin, με τόσο κοντά καποια λουλούδια στο backround νομίζω ότι ο φακός συνολικά έγραψε καλά, δοκίμασε και με ανοιχτό τελείως διάφραγμα (αν θες να κρίνεις μόνο το bokeh ή κάποια άλλη γωνία

και μια δική μου για το νήμα απο Σ/K που βρέθηκα στα Χανιά:

_5280292.jpg

Re: Απάντηση: Χρώμα!

35369943515_f47955fc12_b.jpg
[/url]Elixirs @ Le Comptoir de Mathilde by Pavlos Maniatakis, on Flickr[/IMG]