Χρώμα!

Re: ΧΡΩΜΑ!

5331058639_2c5439b041_b.jpg

Επειδή έχει μαύρες μπάρες πάνω-κάτω; Δηλαδή εάν τις έβαζε δεξιά-αριστερά θα γινόταν τηλεοπτικό πλάνο;

χααχχαχααχ πεστα...του εδωσα μια ιδεα για μια φωτογραφια και το κανει σε ολες τωρα..!

παιδια αποχη απο το φορουμ 2-3 μηνες..καλως με βρηκατε παλι:)

Επειδή έχει μαύρες μπάρες πάνω-κάτω; Δηλαδή εάν τις έβαζε δεξιά-αριστερά θα γινόταν τηλεοπτικό πλάνο;

Φίλε send, αυτή την εντύπωση μου έδωσε η συγκεκριμένη φωτό, με τα χρώματα το dof και, ναι, και τις μαύρες μπάρες. Δεν συμφωνείς και έχεις τους λόγους σου, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει και λόγος να ειρωνευτείς το σχόλιό μου. Φιλικά

Γιατί όχι; Μου άρεσαν σε αυτές τις φωτό. :)

Και σε αυτή έχω βάλει αλλά δε μου λέει κάτι σαν φωτογραφία τελικά

DSC_0304b.jpg

Φίλε send, αυτή την εντύπωση μου έδωσε η συγκεκριμένη φωτό, με τα χρώματα το dof και, ναι, και τις μαύρες μπάρες. Δεν συμφωνείς και έχεις τους λόγους σου, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει και λόγος να ειρωνευτείς το σχόλιό μου. Φιλικά

Σε παρακαλώ πολύ φίλε μου να αναθεωρήσεις την κρίση σου για το τι εστί ειρωνεία και τι όχι και όχι να με κατηγορείς για κάτι που ουδέποτε έκανα αντικειμενικώς και φυσικά ουδέποτε είχα πρόθεση να κάνω. Το σχόλιό μου για το πώς οδηγούμαστε στην εντύπωση περί "κινηματογραφικού" κάδρου από μόνη την αναλογία των πλευρών και ιδίως την ύπαρξη μαύρων κενών επάνω και κάτω, δεν έχει την παραμικρή δόση ειρωνείας.

χααχχαχααχ πεστα...του εδωσα μια ιδεα για μια φωτογραφια και το κανει σε ολες τωρα..!

παιδια αποχη απο το φορουμ 2-3 μηνες..καλως με βρηκατε παλι:)

Καλώς σε βρήκαμε Ιάσονα!

Αν κρίνω και από τις φωτογραφίες σου στις υπόλοιπες κατηγορίες, βλέπω επέστρεψες δριμύτερος! :ernaehrung004: