Χρόνια πολλά back door man...

Είστε πολύ συγκινητικοί όλοι και σας ευχαριστώ πολύ. Με κολακεύει πολύ η αίσθηση ότι αν και καινούργιος είμαι σημαντικός απλά κάνοντας κάτι που μου αρέσει και ότι είμαι παραπάνω από ένας παρουσιαστής δίσκων. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα κι εγώ στο club. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι και εύχομαι και σε σας και στους αγαπημένους σας ότι καλύτερο.

χρόνια πολλά συνοδοιπόρε...εύχομαι το νέο Tool να σε (με-μας) γεμίσει με χαρά-bye-

Σωστόόόόός!!!Μία από τις καλύτερες ευχές που χω ακούσει...Κι εγώ το ίδιο εύχομαι :2thumb22sup:

Είστε πολύ συγκινητικοί όλοι και σας ευχαριστώ πολύ. Με κολακεύει πολύ η αίσθηση ότι αν και καινούργιος είμαι σημαντικός απλά κάνοντας κάτι που μου αρέσει και ότι είμαι παραπάνω από ένας παρουσιαστής δίσκων. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα κι εγώ στο club. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι και εύχομαι και σε σας και στους αγαπημένους σας ότι καλύτερο.

4 (και μάλιστα άκρως ενδιαφέρουσες σε προσέγγιση θέματος) παρουσιάσεις δίσκων σε 33 συνολικά ποστ, είναι μιά αναλογία που αρκετοί εδώ μέσα θα ζήλευαν.
:a0210:

Απάντηση: Re: Χρόνια πολλά back door man...

4 (και μάλιστα άκρως ενδιαφέρουσες σε προσέγγιση θέματος) παρουσιάσεις δίσκων σε 33 συνολικά ποστ, είναι μιά αναλογία που αρκετοί εδώ μέσα θα ζήλευαν.
:a0210:

Κρατάς και Τεφτέρι Chief???:flipout::flipout:
Αυτά είναι γιά τούς Διαχειριστές τής Μουσικής .
Εσύ είσαι πλέον Ολύμπιος.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Χρόνια πολλά back door man...

Κρατάς και Τεφτέρι Chief???:flipout::flipout:
Αυτά είναι γιά τούς Διαχειριστές τής Μουσικής .
Εσύ είσαι πλέον Ολύμπιος.:flipout::flipout:

είμαι λίγο....ανατολίτης...:grandpa:

Χρόνια σου πολλά φίλε μου,
με ωραίες μουσικές και όμορφες παρουσιάσεις-προτάσεις για μας τους υπόλοιπους. -bye-