Χρόνια πολλά bykrie !!

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Χρόνια πολλά στον καλό φίλο bykrie! Να τα εκατοστήσεις και να έχεις υγεία για να χαίρεσαι την οικογένεια σου και ότι άλλο αγαπάς!
Καλά να περνάς όπου κι αν βρίσκεσαι ... την κάθε μέρα και την κάθε στιγμή. :ernaehrung004:

Χρονια πολλα!!!!! Με υγεια!!! Να καμαρωσεις την ΑΕΚ την Κλελια το ΑγιοΝορι και τον Αγ Γιωργη πρωταθλητες Ευρωπης!!!

Αδερφέ μου να είσαι γερός και δυνατός χωρίς να κοιτάς τα χρόνια.... ξέρεις εσύ !!!:ernaehrung004:

Χρονια πολλα Νικ, καλες βολτες με το εργαλειο και παντα επιτυχιες (που λεει ο λογος δλδ γιατι 2 φορες δευτερος μου θυμιζεις ελπιδοφορο)

Τνχ Γιωργο που μας ανοιξες νημα για τον Νικολακη

Νικολάκη Πολύχρονος και ότι επιθυμείς .............. Δεν μας είπες όμως ....................... πως αισθάνεσαι τώρα που έγινες πεντήκοτα πέντε!!!!!

Γιώργη πολύ τον αγαπάς τον 1000Μοδίτη μας ................... να τον παρηγορείς πού καί πού για τις 2ες θέσεις .............. φοβόμαστε μην μας πάθει τίποτα :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Χρόνια πολλά bykrie !!

Αδερφέ μου να είσαι γερός και δυνατός χωρίς να κοιτάς τα χρόνια.... ξέρεις εσύ !!!:ernaehrung004:
Ναι, ξέρει αυτός :flipout:

Χρονια πολλα Νικ, καλες βολτες με το εργαλειο και παντα επιτυχιες (που λεει ο λογος δλδ γιατι 2 φορες δευτερος μου θυμιζεις ελπιδοφορο)

Τνχ Γιωργο που μας ανοιξες νημα για τον Νικολακη
Να σαι καλά ! :a0210:

Νικολάκη Πολύχρονος και ότι επιθυμείς .............. Δεν μας είπες όμως ....................... πως αισθάνεσαι τώρα που έγινες πεντήκοτα πέντε!!!!!

Γιώργη πολύ τον αγαπάς τον 1000Μοδίτη μας ................... να τον παρηγορείς πού καί πού για τις 2ες θέσεις .............. φοβόμαστε μην μας πάθει τίποτα :ernaehrung004:
Ουυυυυυυ Από αγάπη υπερβολική θα πεθάνω, που λέει και μια "φίλη μου" !!:love:
Του υπενθυμίζω την ηλικία του με αυτό τον τρόπο ... Έτσι, για να καταλάβει ότι μεγάλωσε πια και πρέπει να σοβαρευτεί :marchmellow:
.-

Να τα εκατοστήσεις και πάλι αδερφέ. Μόνο υγεία. Όλα τα άλλα φτιάχνουν ... -bye-