Χρόνια Πολλά Eki 65 !!!

Χρόνια Πολλά και καλά Σίμο.
Ολες σου οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα(τουλάχιστον αυτές πού περνάνε απο το χέρι σου αποκλειστικά καί όχι απο τού Τζίγκερ:flipout::flipout:)
 
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας!!!

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος ( όπως είχε επί άλλωστε και ο αείμνηστος :flipout:).

Αυτή την στιγμή έχω ανάμεικτα συναισθήματα, πάντα τα γενέθλια για μένα, μου φέρναν μια θλίψη, δεν τα ευχαριστιόμουν, δεν ήξερα εάν θα έπρεπε να χαρώ ή να λυπηθώ που " φορτωνόμουν " μια ακόμα χρονιά στην καμπούρα μου.

Φέτος όμως η διάθεση έχει αλλάξει και θα χαρώ και ένας σημαντικός λόγος είναι και η ύπαρξη των απίστευτων μωρών μου, που μου δίνουν απίστευτη ενέργεια και με κάνουν να νιώθω διαφορετικός, αλλά και αυτής εδώ της τρελο-παρέας, που μας ενώνει όλους.

Με τους πιο πολλούς έχουμε γνωριστεί δια ζώσης, με κάποιους άλλους δεν έτυχε ακόμη ωστόσο η συχνή για να μην πώ καθημερινή " ηλεκτρονική επαφή ", είναι σαν τους ξέρω και αυτούς το ίδιο.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, επειδή το αξίζετε!!!!-bye--bye--bye-
 
Βρε Σίμο πολύχρονος και ευτυχισμένος να είσαι...Να ζήσεις τόσα πολλά χρόνια ώστε να προλάβεις τον βάζελο πρωταθλητή βρε...:flipout: