Χρόνια πολλά και προσωπικές ευχές στον ....

Απάντηση: Χρόνια πολλά Greg61

Και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιον Γρηγόρη γνωρίζω και δεν μου ερχόταν. Πολύχρονος!

Απάντηση: Χρόνια πολλά Greg61

Καλημέρα σ' όλους!

Ευχαριστώ για τις ευχές!
Χάρηκα ειλικρινά που με θυμηθήκατε. Να είστε όλοι καλά, εσείς και οι οικογένειές σας.

Η αλήθεια είναι οτι, ένα τηλεφώνημα μόλις πρίν λίγο απο το Φίλο μου του Βλάση, με επανέφερε "στο μαντρί" που λένε... ήτοι στην όμορφη και ήσυχη παρέα που έχουμε εδώ.

Παίδες, σόρρυ για την απουσία μου απο το φόρουμ αλλά... τον τελευταίο καιρό στήνω δικό μου σάϊτ με αντικείμενο τη νεώτερη Ιστορία της Ελλάδας.
Έχω συγκεντρωμένο ήδη τεράστιο σε όγκο υλικό (πάνω απο 3,5 γίγα ζιπαρισμένα) , μέσα στο οποίο υλικό περιλαμβάνεται ένα πολύ μεγάλο μέρος της Στρατιωτικής Ιστορίας για την περίοδο 1944 - 1949, τα αρχεία της οποίας (όσα βρισκόταν σε κρατικές υπηρεσίες) έχουν πολτοποιηθεί απο το 83 κι έπειτα.
Ξεκίνησα λοιπόν και συγκέντρωσα υλικό απο συναδέλφους, που είχαν στα σπίτια τους αντίτυπα των βιβλίων που πολτοποιήθηκαν αλλά κι απο το ίντερνετ, σε λίνκς όπου με παρέπεμπαν οι γνώστες του αντικειμένου.
Όλα αυτά, ξεζιπάρονται σιγά - σιγά κι ετοιμάζονται, προκειμένου ν' αναρτηθούν στο σάϊτ. Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας μου όχι μόνο απο εδώ, αλλά κι απ' οποιοδήποτε άλλο φόρουμ.

Με την ευκαιρία, ψάχνω για converter .pdf>word, ο οποίος να μεταφέρει αυτούσιες τις εικόνες (σελίδες) των .pdf αρχείων στο word, προκειμένου εν συνεχεία ν' αναρτηθούν. Οι OCRs που δοκίμασα μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένου του ABBYY fine reader 10, δέν κάνουν ακριβώς αυτό που θέλω διότι δέν μεταφέρουν αυτόματα το πολυτονικό, έστω ως εικόνα, στο οποίο πολυτονικό είναι γραμμένα όλα τα αρχεία της εποχής.
Κάθε ιδέα - άποψη - προσφορά (σε πρόγραμμα) δεκτή.

Λίνκ για το σάϊτ μου υπάρχει στην υπογραφή μου. Άν και, το υλικό που είναι ήδη αναρτημένο, είναι απειροελάχιστο δείγμα του υλικού που έχω ήδη στους δίσκους μου.

...κι επειδή το παραξήλωσα εδώ με μή φωτογραφικό θέμα και κινδυνεύω να με δείρω εγώ ο ίδιος, παρακαλώ για περαιτέρω επικοινωνία επι του θέματος με πμ ή με e-mail.

Και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές.

Re: Χρόνια πολλά Γιάννη!

Σας ευχαριστω πολυ !! να ειστε καλα!!

Σ ευχαριστω Δημητρη μου!!!οτι επιθυμεις κι εσυ !!!

πολλες ευχες σε ολους, ομορφα και απροβληματιστα κλικ και βεβαια ομορφες εικονες!!