Φίλιππος Φ. Supreme Member 12 February 2007 3,910 Αθήνα 28 September 2010 #61 ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ said: Πολύχρονος Καπετάνιε μου! Με μας που έμπλεξες εδώ μάλλον το επόμενο πλοίο σου πρέπει να είναι αυτό. Έχει και ωραίο μεγάλο μπαλαούρο... Click to expand... ΟΧΙ ΜΗ !!!!!! Ξέρεις τι μπαλαούρο έχει τούτο;;;
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ said: Πολύχρονος Καπετάνιε μου! Με μας που έμπλεξες εδώ μάλλον το επόμενο πλοίο σου πρέπει να είναι αυτό. Έχει και ωραίο μεγάλο μπαλαούρο... Click to expand... ΟΧΙ ΜΗ !!!!!! Ξέρεις τι μπαλαούρο έχει τούτο;;;
T T.Kostas Established Member 19 August 2009 263 29 September 2010 #62 Captain δεν ξέρω τι γιορτάζεις ............... σε κάθε περίπτωση όμως χρόνια πολλά και από μένα.
Magellan Banned 28 July 2006 19,083 Εν πλώ 29 September 2010 #63 Re: Απάντηση: Χρονια Πολλά Καπετάνιε..... Κάλλη Συνοδινού said: Μου διαφεύγει κάτι;; Κοιτάζω, ξανακοιτάζω.....nada! Κωστή μου τις θερμότερες ευχές μου για ότι τέλος πάντων γιορτάζεις σήμερα. Ότι επιθυμείς !! Άντε, να σπάσουμε και μια σαμπάνια στην πλώρη σου :ADFADF1::ADFADF1: Cheers! (ή μήπως στην πρύμνη; δεν είχα ποτέ γαλέρα για να ξέρω...) Click to expand... tkostas said: Captain δεν ξέρω τι γιορτάζεις ............... σε κάθε περίπτωση όμως χρόνια πολλά και από μένα. Click to expand... Γενέθλια!..Εκλεισα τα 530!
Re: Απάντηση: Χρονια Πολλά Καπετάνιε..... Κάλλη Συνοδινού said: Μου διαφεύγει κάτι;; Κοιτάζω, ξανακοιτάζω.....nada! Κωστή μου τις θερμότερες ευχές μου για ότι τέλος πάντων γιορτάζεις σήμερα. Ότι επιθυμείς !! Άντε, να σπάσουμε και μια σαμπάνια στην πλώρη σου :ADFADF1::ADFADF1: Cheers! (ή μήπως στην πρύμνη; δεν είχα ποτέ γαλέρα για να ξέρω...) Click to expand... tkostas said: Captain δεν ξέρω τι γιορτάζεις ............... σε κάθε περίπτωση όμως χρόνια πολλά και από μένα. Click to expand... Γενέθλια!..Εκλεισα τα 530!
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 30,303 Land of Dystopia 29 September 2010 #64 Κώστα, ήρεμα ύδατα χωρίς φουρτούνες, χρόνια πολλά!!!
kpaiss AVClub Addicted Member 29 November 2006 2,129 29 September 2010 #66 Χρονια πολλα Καπτεν (και ας αργησα) Ευχομαι ακομη 530 χρονια ευτυχιας και χαρας !!
D I M __ Z AVClub Fanatic 27 June 2006 11,105 Ελλάδα 29 September 2010 #67 καθυστερημένα κι εγώ ... Χρόνια Πολλά ... με υγεία !!!