Χρόνια πολλά Κώστα (Λυμπε)

Χρόνια πολλά Κώστα και πάντα γεμάτος υγεία, χαρά ..... και καλή μουσική.

Κωστα μας χρονια πολλα,να εισαι παντα καλα και να εχεις κεφι να γραφεις τα υπεροχα κειμενα σου!!!!!

Κώστα σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλά!!!

Αποτελείς ένα εκρηκτικό και γοητευτικό συνδυασμό εικονοκλάστη και παραδοσιάρχη.
Μακάρι (για μας αλλά... ψυχανεμίζομαι και για σένα) να συνεχίσεις να μας δείχνεις κάποια από τα μονοπάτια των μνημειωδώς πολυσχιδών μουσικών σου ενδιαφερόντων. Πολλά από τα μονοπάτια αυτά είναι κακοτράχαλα και ανηφορικά, γνωρίζεις όμως ότι υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι τα ''περπατάνε'' και τα ''χαίρονται''...
Δεν... σου εύχομαι να συνεχίσεις τις Μουσικές σου αναζητήσεις διότι αυτό είναι η φύση σου και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι...
Να είσαι πάντα καλά (και μαζί μας στο forum)!!!
:ernaehrung004:

Αιώνιο Πανκιό, Άνθρωπε και Φίλε, να σε χαιρόμαστε και να σε διαβάζουμε και κυρίως να σε έχουμε πάντα κοντά μας :ernaehrung004:

είσαι ο μόνος κόκκινος που απολαμβάνω το κράξιμό του:a0210:
τον γιατρό τον χαίρομαι σε άλλα;):grinning-smiley-043

Xρονια πολλα Κωστα. Με την οικογενεια σου, τις μουσικες σου, τις ταινιες σου και καμια καλη σειρουλα:smile::smile:

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και από εμένα...δεν θα ξεχάσω πως με ξαναέβαλες στο τριπάκι μετά από δέκα μίζερα (μουσικά)χρόνια

Κώστα μου, από τους "μεγάλους" της παρέας, σε θεωρώ τον κυριότερο δάσκαλο για μένα. Ένας από τους βασικούς λόγους που κόλλησα στο AVClub.

Τις καλύτερες ευχές μου! Ό,τι επιθυμείς να σου 'ρχεται για πολλά πολλά χρόνια.