Χρόνια πολλά Μιχάλη (Tzimisce)...

Re: Απάντηση: Χρόνια πολλά Μιχάλη (Tzimisce)...

Ευχαριστώ παίδες!

Για σήμερα ένα μπουκαλάκι Αψέντι θα το χτυπήσω... Αλλά και ένα Rothschild δε με χαλάει καθόλου! Αλλά πριν το αψέντι για να βλέπω το επόμενο μπουκάλι... :p

χρονια πολλα ρε παλιογερε!!!!!!!!:grandpa:

Ένας μήνας σου έμεινε και εσένα βρε βαζελόγρια! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρόνια πολλά Μιχάλη (Tzimisce)...

Ευχαριστώ παίδες!

Για σήμερα ένα μπουκαλάκι Αψέντι θα το χτυπήσω... Αλλά και ένα Rothschild δε με χαλάει καθόλου! Αλλά πριν το αψέντι για να βλέπω το επόμενο μπουκάλι... :p

Ένας μήνας σου έμεινε και εσένα βρε βαζελόγρια! :flipout:

ενας μηνας και 3 μερες!!!
μην πας να με βαλεις με το ζορι στην ιδια ηλικια με σενα! :beee:

Re: Απάντηση: Χρόνια πολλά Μιχάλη (Tzimisce)...

φερτεεεεεε το αμπσεντι να γινει πολεμοςςςς!!!!! Αν και δε βλεπω το μαυρο πουθενα μου ειστε λαιτ δηλαδη???

Χιλιοχροοονος φιλτατε και μακρια απ αυτα τα πραματα !!!! :ernaehrung004::ernaehrung004:

Γιατί; Ποιός νομίζεις του το έμαθε;

attachment.php

Το μαύρο λείπει γιατί δε μένει πάνω από 1-2 μέρες... :p

εχω δυο κλειστα μαυρα στο σπιτι και καθε φορα που ρχετε καποιος του λεω ελα ρε να το εγκαινιασουμε!!!! Πισω μου σε χω σατανα λεει και χω και αυτοκινητο χαχαχαααα!!!

Αντε περαστε το βραδυ να δουμε πως ειναι να τελειωνουν χαχαχα!!!:flipout::flipout:

Τσιμισκί μου πολύχρωμος και πάντα με υγεία....:D

Χρονια πολλά και από εμενα,ότι επιθυμείς και πάντα με υγεία και χαρά ! :ernaehrung004:

Πολύχρονος κύριε Τζιμισκή, πάντα με υγεία κι ευτυχία !!! :ernaehrung004:

Από Bloody Mary και Αψέντια βλέπω είσαι καλυμένος, οπότε θα έλεγα πως είναι ώρα για κάποιο Katana, αλλά μιας και έχεις λάβει ήδη το σπαθί των Thundercats, πάρε και του He-Man, για να έχεις πλήρες το σετ... :D :flipout: :flipout:

HeMan2.jpg