ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟ.ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.:ernaehrung004:
And at last but not least..
Και τώρα που εμίλησαν όλοι, να πάρω κι εγώ το λόγο και να σου στείλω ένα μεγάλο Bonne Fete και να πω ότι σύντομα θα είμαι κοντά σου με το δωράκι σου!! Φέτος χαλάσαμε την παράδοση και θα καθυστερήσει λιγάκι μωρέ..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!!
κοιτα Ελενα παιδι μου γλυκο επειδη εισαι των Γαλλικων και του πιανου εχεις κουμπαρο των Γιαννη να μην ξεχνας και του τονους διοτι σκετο απο FETE παραπεμπτει σε Φετα και μαλιστα ...αλμυρη![]()
αρα υπονοεις οτι ο Γιαννης εινα γιδα και η Αννα φτιαχνει καλη φετα παρακαλω να διευκρινησεις ή να τονισεις:ernaehrung004: :ernaehrung004:
Ωχ! τί έγινε; Τις προάλλες που πήγα να τον βάλω μου έβγαζε ένα κατεβατό στη μέση της λέξης.. μαγικά μου έκανες Larry για να με κουρελιάσεις!.. Ατιμούτσικο!
Συγνώμη ρε κουμπάρα....όλο αυτο το κατεβατό με πράσινα γράμματα, είναι η υπογραφή σου;.....ήμαρτον!!!:damnyou:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.