Χτες το βραδυ για 30 λεπτα περιπου επαθα μια κριση πανικου οταν τα εβαλα κατω και ειδα οτι ημουν 20 πριν απο 21 χρονια...:drummer:
Σπυρο τι με συμβουλευεις να κανω γιαυτο?
Εγω παντως το εριξα στους Gun Club και θυμομουνα ενα απιστεπτο περιστατικο που συνεβη περιπου πριν 21 χρονια οταν καθομασταν στο παγκακι στο Ιγκλου στο Παγκρατι και τρωγαμε παγωτο με φιλους και ξαφνικα ενα περιεργο βαν σταματαει μπροστα μας και απο μεσα βγαινει ο μεγαλος Jeffrey Lee Pierce και οι παρεουλα του σαφως καμμενος απο ουσιες και οινοπνευματα και ηθελε και το παγωτακι του. Αφου χρειαστηκα καποια δευτερολεπτα να καταλαβω τι γινεται... του πιανω την κουβεντα ....μαλλον μονολογο αφου δεν καταλαβαινε και πολλα και μου δινει και ενα αυτογραφο το οποιο το εχω ακομα...
Την επομενη τον ειδα φυσικα live στο Ροδο σε μια καταπληκτικη συναυλια.
Θελω να ερθω να δω και τις ανοικτες σου Μπαφλες και τις Ρωσιδες σου τις αλανιαρες και να γουσταρουμε. Μηπως και μου διωρθωσεις και την π@π@ρια που εκανα με τον προ μου....:grandpa:
Κατα τα αλλα μπορει και να κατεβω για τα καλα και μετα να παρουμε τις αλλες τις αλανιαρες (GS και Multistrada) και να οργωσουμε την Ελλαδιτσα μας...