Χρόνια πολλά στον Μουκ junior!

Re: Απάντηση: Re: Χρόνια πολλά στον Μουκ junior!

Πρωτάθλημα στον βάζελο...:flipout:

Eννοείς στο ποδόσφαιρο; ή στο μπάσκετ;

τέλος πάντων...χάσε εσύ προς το παρόν από την Ιnternazionale και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. Εν καιρώ. :ernaehrung004:

Mouk χρονια καλα και πρωταθλημα στο Βαζελο ρε συ.....

.......σε κανα 3αρι χρονια:flipout: να παιρνει και κανας αλλος σειρα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χρόνια πολλά στον Μουκ junior!

τέλος πάντων...χάσε εσύ προς το παρόν από την Ιnternazionale και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. Εν καιρώ. :ernaehrung004:

Εύκολα μου βάζεις... Δεν χρειάζεται να κάνω και καμιά προσπάθεια για να χάσω από την Ίντερ. Έτοιμος είμαι... Με Μουν-Λουκά-Σαρι και απέναντι Ζλάταν-Αντριάνο.................:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ πολύ όλους. Νά'στε καλά και να ανακαλύπτετε μουσικούς θησαυρούς συνεχώς.

:ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Χριστίνα, Βασίλη, Ηλία και Γιώργο, σας ευχαριστώ κι εσάς

Γιώργο, τους χαιρετισμούς μου στον κοινό φίλο μας - you know...!

ΥΓ : Τώρα θα είναι και τα δυο thread κολλητά.
Senior/Junior... Α, ρε Στέργιε!!!

Μουκ τζούνιορ ,τις θερμότερες ευχές μου και ας μη γνωριζόμαστε (ακόμα) προσωπικά.

Είθε να είσαι μαζί μας συνεχώς ,όπως και το αδελφάκι σου, με μουσικές όμορφες,να πάρεις όλα τα φετινά πρωταθλήματα και να αγαπήσεις τους ΑΒΒΑ μετά μανίας !!!:BDGBGDB55:

Σόρρυ για το καθυστερημένο των ευχών μου αλλά όπως έγραψα και στο αδελφάκι σου,είμαι σε .."εξορία"..:antlers:

Και πάλι να ζήσεις ευτυχισμένα και μουσικά Μάριέ μας.

Ευχαριστώ πολύ και σου υπόσχομαι πως αν πάρω τα φετινά πρωταθλήματα θα κάνω ένα ABBA-πάρτυ για να το γιορτάσω!!!