Χρόνια πολλά στους Νίκους!

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες του forum.....

Dalanik, Bykrie, Πετραλιάς, Κρυωνάς, Καλπάκης, Πετειναράκης, MadPax, και όποιον άλλον ξεχνάω.....

Και στους Ελληνες ναυτικούς!!!

Δηλαδή γιορτάζει και ο καπετάνιος?
Χρόνια πολλάααα :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Χρόνια πολλά στους Νίκους!

Dalanik, Bykrie, Πετραλιάς, Κρυωνάς, Καλπάκης, Πετειναράκης, MadPax, και όποιον άλλον ξεχνάω.....

Και στους Ελληνες ναυτικούς!!!

Ευχαριστώ που με θυμήθηκες Κωστή, και στους υπόλοιπους Νικολάδες με υγεία αυτό είναι το βασικότερο και το πιο ουσιώδες, και του χρόνου να είμαστε καλά.

Ευχαριστώ και τους φίλους μου από το AVClub που μου τηλεφώνησαν σήμερα.

Re: Απάντηση: Re: Χρόνια πολλά στους Νίκους!

Ευχαριστώ που με θυμήθηκες Κωστή, και στους υπόλοιπους Νικολάδες με υγεία αυτό είναι το βασικότερο και το πιο ουσιώδες, και του χρόνου να είμαστε καλά.

Ευχαριστώ και τους φίλους μου από το AVClub που μου τηλεφώνησαν σήμερα.

Σε περιμένουμε αύριο.....

-bye-

Απάντηση: Re: Χρόνια πολλά στους Νίκους!

Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές όλων, να ευχηθώ χρόνια πολλά στους συνονόματους, καθώς και σε όλα τα παιδιά που δεν έγραψε ο Κωστής, της μεγάλης οικογένειας του Αvclub !!!

Να είστε πάντα καλά !!! :ernaehrung004:

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα με μπάναραν ανήμερα της γιορτής μου ο Διονύσης και ο Δημήτρης (να 'ναι καλά και ας μεροληπτούν)

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που μου ευχήθηκαν εδώ αλλά και προσωπικά. Με υγεία και πολλά κουράγια αντεύχομαι.

Τις ευχές μου στους MadPax, Πετραλιά, MΠουλ και όλους τους συνεορτάζοντες. Με υγεία και πολλές χαρές.

Xρονια Καλα και Πολλα στους Νικοληδες μας :fahne90:

(και στις Νικες-Νικολετες μας ... βεβαιως βεβαιως :rolleyes:)

Aυτο το παιδι ο Dalanikος .... χαθηκε εντελως ρε παιδι μου :nounder:

Eυτυχως οχι ο πρωτομαστορας Πετειναρακης :proud: .... -bye-