Χρόνια πολλά στους Σπύρους

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά όλους για τις ειλικρινείς και ζεστές ευχές.
Ενώνω κι εγώ τις ευχές μου με όλων των φίλων για όσους / όσες έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή, ή γενέθλια, όπως ο Κρυωνάς senior.

Ειδικά για τον γράφοντα, η σημερινή μέρα είναι κάτι περισσότερο από γιορτινή, είναι μέρα θύμησης και συγκίνησης, γι' αυτό το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ανάψω ένα κεράκι.

Βλέπετε, σαν σήμερα, ανταμώσαμε πέρσι στην Πύλη με τον σεβάσμιο γέροντα που κρατά τα Κλειδιά της. Και αφού με κοίταξε καλά καλά, με ξαπόστειλε πίσω ως μη γινωμένο ακόμα, να σιτέψω κι άλλο πριν έρθει η Ώρα.

Η εμπειρία αυτή βοήθησε σημαντικά στο ν´αλλάξω τον τρόπο που έβλεπα μέχρι τότε πολλά πράγματα, και κυρίως να αναθεωρήσω τις σχέσεις μου με τους συνανθρώπους μου.

Θέλω να πιστεύω ότι βγήκα από τη δοκιμασία ένας καλύτερος άνθρωπος και το μόνο που έχω να πω είναι "αγαπάτε αλλήλους": το αξίζουν(-με)...

Να' στε όλοι καλά...//;-)

Χρόνια Πολλά σε όλους και σε όλες και πρώτα από όλα Υγειά !@! !@!

Σημ. στο γερομπισμπικη και το γαυροσπυρο δεν ξέρω αν πρέπει να ευχηθώ :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043 :flipout: :flipout:

χρόνια πολλά σε όλους τους Σπύρους και τις Σπυριδούλες, ιδιαίτερα δε σε Κωστόπουλο, Σούρλα, Προδρόμου, Δημοκηδή.
να είστε πάντα υγιείς κι ευτυχισμένοι!

Χρόνια Πολλά στούς υπόλοιπους Σπύρους τού φόρουμ και τούς συγγενείς τους(ετσι κύριε Κρυωνά??).Ευχαριστώ θερμά,όλους για τίς ευχές σας,ανεξαρτήτως φύλου,φυλής ,χρώματος,μουσικών προτιμήσεων και φυσικά ομάδας;)

Νάμαστε όλοι καλά και να τα λέμε στο φιλόξενο χωριό μας πού αρχίζει και μετατρέπεται σε κωμόπολη.:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Χρόνια Πολλά σε όλους,έστω και καθυστερημένα μια και έφτασα σπίτι πριν λίγο.
Ειδικά στούς Σπυράκους "μας" : Σούρλα,Κωστόπουλο,Δημοκηδή και Προδρόμου (που όλο κρύβεται !:slapface: )
Να στε καλά και του χρόνου.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ......:ernaehrung004: :ernaehrung004: