Γιάννης Χατζηγεωργίου AVClub Fanatic 19 June 2006 35,670 7 January 2011 #21 Τάσο, greekgreek και Στέλιο, ευχαριστούμε πολύ!! Να είστε πάντα καλά!!:ernaehrung004:
JL_? AVClub Fanatic 19 September 2008 15,418 Terra 7 January 2011 #22 Re: Απάντηση: Re: Χρονια πολλα στους σταρ - τρεκαδες Ευχαριστώ κι εγώ πάρα πολύ όλους τους φίλους για τις ευχές τους, να 'στε όλοι καλά και με ό,τι καλυτερο !!! :ernaehrung004: :ernaehrung004: superfly said: Ο JL? συγχωρειται λογω λατρειας στο cult scifi... Click to expand... Και που να δεις τί υλικό έχω μαζέψει... :BDGBGDB55: Να δω πότε θα βρω χρόνο να δω και να παρουσιάσω καμμία... :slapface:
Re: Απάντηση: Re: Χρονια πολλα στους σταρ - τρεκαδες Ευχαριστώ κι εγώ πάρα πολύ όλους τους φίλους για τις ευχές τους, να 'στε όλοι καλά και με ό,τι καλυτερο !!! :ernaehrung004: :ernaehrung004: superfly said: Ο JL? συγχωρειται λογω λατρειας στο cult scifi... Click to expand... Και που να δεις τί υλικό έχω μαζέψει... :BDGBGDB55: Να δω πότε θα βρω χρόνο να δω και να παρουσιάσω καμμία... :slapface:
more peers AVClub Fanatic 24 April 2009 20,159 Αθήνα 7 January 2011 #23 Χρόνια πολλά σε όλους του κινηματογραφικούς Γιάννηδες! Ιδιαίτερα στους παλαβιάρηδες!!! :firstprize: Spoiler Spoiler
Χρόνια πολλά σε όλους του κινηματογραφικούς Γιάννηδες! Ιδιαίτερα στους παλαβιάρηδες!!! :firstprize: Spoiler Spoiler