Χρόνια Πολλά Tyler

Απάντηση: Re: Χρόνια Πολλά Tyler

Χρόνια πολλά φίλε μου!
Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και πάντα να γεύεσαι τις γλύκες της ζωής παρέα με όσους αγαπάς.

Ως μέλος της διαδικτυακής παρέα μας, σε ευχαριστώ γι´ακόμα μια φορά για την βοήθειά σου. Οι συμβουλές σου, τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και σε άλλα μέλη που είχαν απορίες παρόμοιες με τις δικές μου, με βοήθησαν να χτίσω σιγά σιγά το σύστημά μου.

Καλά μουσικά ταξίδια... :ernaehrung004:

Χρόνια πολλά και πολλή διάθεση για βοήθεια σε μας που έχουμε λίγες γνώσεις και πολλές απορίες!

...ευχαριστω πολυ παιδια, να στε καλα. Kι εγω παλι, που τοσο ασχολουμαι και λεω θα ελαττωσω τις αποριες μου, καθε φορα πληθαινουν :) Ευτυχως, γιατι μονο ετσι εχει ενδιαφερον η επομενη μερα.

ρε αδερφε......

για μισο λεπτό......

σημερα έχει γενέθλεια ο αδερφός της κοπελίας μου.

τον λένε Παντελή και ειναι του 76.

βρε λες? Το επίθετο σου αρχίζει από Σιγμα?

Tι κανεις εκει ωρε, εμαθες οτι ψαχνει για αριστερο μπακ ο Ajax και πηγες να δοκιμαστεις? :ernaehrung004:

Χαχαχα! Δεν κατάλαβα γρι από ότι έγραψες αλλά μάλλον καλό θα είναι....Όχι για δουλειά ανέβηκα και αύριο πετάω για Ισπανία....

Κρίμα ρε Φραγκ!
Τώρα που μας έδωσε τα κλειδιά της γαλέρας ο Καπετάνιος να κάνουμε δοκιμές με το βουβάλι...
τσπ

Θα σε ενημερώσουμε...

Ελα βρε συ!!

Δεν είπαμε να μην το πούμε στον Φράγκ, για να μην στεναχωρηθεί?

Κρίμα ρε Φραγκ!
Τώρα που μας έδωσε τα κλειδιά της γαλέρας ο Καπετάνιος να κάνουμε δοκιμές με το βουβάλι...
τσπ

Θα σε ενημερώσουμε...

Ελα βρε συ!!

Δεν είπαμε να μην το πούμε στον Φράγκ, για να μην στεναχωρηθεί?

Δεν πειράζει κύριοι....Θα σας εκδικηθώ στην.επιστροφή μετά το πέρας των εργασιών όπου λέω να κάτσω Amsterdam για κάνα διήμερο για τα γενέθλια της Βασίλισσας....

Παντελή χρόνια πολλά ρε φίλε, πωπω, δεν το ήξερα...ότι επιθυμείς φίλε και κυρίως εύχομαι υγεία σε εσένα και στους δικούς σου ανθρώπους!!!

Παντελή χρόνια πολλά ρε φίλε, πωπω, δεν το ήξερα...ότι επιθυμείς φίλε και κυρίως εύχομαι υγεία σε εσένα και στους δικούς σου ανθρώπους!!!

αστα φιλε, μεγαλο κεφαλαιο... Θα τα πουμε απο κοντα. Ευχαριστω.