Χρόνια σου Πολλά Κάλλη

Απάντηση: Re: Χρόνια σου Πολλά Κάλλη

Ορίστε τον τρομάξατε τον άνθρωπο......:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
Ίσως δεν έπρεπε να ξεθαρρεύομαι έτσι! Εσείς μάλλον γνωρίζεστε προσωπικά (και όχι απλώς ηλεκτρονικά), οπότε έχετε άλλη γλώσσα επικοινωνίας...

Εγώ πάντως δικαίως "τα άκουσα"... Και τη δυτική/δυτικότροπη φιλοσοφία ασπάζομαι, και του "υπερανθρώπου" και του στιρνερικού ατομισμού...Σιγά μην κολώσω επειδή θέλει ο Σούρλας να μοιράζει ευχές στις Κυρίες του φόρουμ αντί για μία, δύο φορές τον χρόνο...:flipout:

ΥΓ. Αν είναι κάτι που γουστάρω τρελά είναι αυτό πάντως, το πώς το αυτονόητο για τους πολλούς μπορεί να γίνει θέμα εξαντλητικής συζήτησης για κάποιους...:grinning-smiley-043

Ας είναι καλά η Κάλη που μας επέτρεψε την σύντομη αυτή ανταλλαγή μέσω της γιορτής της και της ανοχής της για τα οφ τόπικ!

Ελπίζω να μην υπήρξα προσβλητικός! Έκανα χιούμορ μόνο, παίρνοντας την πάσα από τον κ. Ζαγγογιάννη. Σκεπτόμενος ότι ο Βέλτσος είναι η δυτικόστροφη ενώ ο Ζουράρις η ανατολίζουσα εκδοχή της δυσνόητης προσέγγισης. Δεν συνάδω με κανέναν από τους δύο. Συμφωνώ μάλιστα μαζί σας αναφορικά με τη διαφορά μεταξύ γενεθλίων και ονομαστικής εορτής, μολονότι δεν με συμφέρει, καθότι φέρων σπανιο αρχαιοελληνικό όνομα δεν εορτάζομαι με τους πρωτοκλασσάτους (τουλάχιστον) χριστιανούς αγίους, οπότε τα γενέθλια θα ήταν μια παρηγοριά...

Ούτε νά το συζητάτε τό περι προσβολής..

Αλλοίμονο.:2thumb22sup::2thumb22sup:

Αλλως τε και ο Ζουράρις,ως πρός τά τού Θουκυδίδη έχει ενδιαφέρον.
Και η πατερική θεολογία έχει ενδιαφέρον,ασχέτως άν ασπάζομαι ή οχι τήν πίστη..

Σταχυολογώντας κρατάς τελικά αυτά πού σέ ενδιαφέρουν..

Last edited:
Ας είναι καλά η Κάλη που μας επέτρεψε την σύντομη αυτή ανταλλαγή μέσω της γιορτής της και της ανοχής της για τα οφ τόπικ!

μα τι λες τώρα βρε 23081975 (ή μήπως 25081973????? ), εγώ τρελλαίνομαι για off topic :BDGBGDB55:

να ευχαριστήσω και τον αγαπητό Schubert για τις ευχές επί τη ευκαιρία....

Re: Απάντηση: Re: Χρόνια σου Πολλά Κάλλη

Ίσως δεν έπρεπε να ξεθαρρεύομαι έτσι! Εσείς μάλλον γνωρίζεστε προσωπικά (και όχι απλώς ηλεκτρονικά), οπότε έχετε άλλη γλώσσα επικοινωνίας...

Μπορούμε να στον στείλουμε στα Τρίκαλα άμα θες να τον γνωρίσεις κι εσύ προσωπικά, να ανασάνουμε κι εμείς λίγο οι κακόμοιροι... :aetsch:

Καί γιά νά ακολουθήσω τήν ευγενική ερμηνεία τής συμπεριφοράς μου απο τον κύριο 23/8/1975(:BDGBGDB55::BDGBGDB55:) νά ξαναευχηθώ στην Κάλλη (γιά δεύτερη φορά)χρόνια πολλά,φιλέρευνα ,γεμάτα δημιουργία και υγεία...-bye-:grinning-smiley-043

Edit..

Οσο γιά τίς παροτρύνσεις τού ουτοπιστή και φίλου τού Ντουρούτι,θά φροντίσω νά αναλάβει η ''άλλη'' πτέρυγα τού Ισπανικού Εμφυλίου,άλλο άν πολέμησαν στην ιδια πλευρά..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Last edited:
Στην επόμενη μάζωξη θα τα πούμε εμείς σύντροφε...

ΥΓ1. Ολόκληρο το όνομα μου είναι 23/08/1975 10:30. Για να αποφύγω τις "συνωνυμίες".
ΥΓ2. Μετά από τόσο δούλεμα μην τυχόν και ξεχάσει κανείς τα γενέθλιά μου, γιατί θα τον τρελάνω...

Μπορούμε να στον στείλουμε στα Τρίκαλα άμα θες να τον γνωρίσεις κι εσύ προσωπικά, να ανασάνουμε κι εμείς λίγο οι κακόμοιροι... :aetsch:

Αποκλείεται, αυτός είναι Μωραΐτης την καταγωγή και δεν πηγαίνει πιό ψηλά από τις Θερμοπύλες:BDGBGDB55:Χρυσό τον έχω κάνει να έρθει κατά Λάρισα μεριά να πιούμε κανα τσιπουράκι :ADFADF1:(οι τρανσαμινάσες που λέμε σε διπλανό νήμα) αλλά αυτός τίποτα, εκεί, κολλημένος στην Αθήνα...:BDGBGDB55:

Ούτε νά το συζητάτε τό περι προσβολής..

Αλλοίμονο.:2thumb22sup::2thumb22sup:

Αλλως τε και ο Ζουράρις,ως πρός τά τού Θουκυδίδη έχει ενδιαφέρον.
Και η πατερική θεολογία έχει ενδιαφέρον,ασχέτως άν ασπάζομαι ή οχι τήν πίστη..

Σταχυολογώντας κρατάς τελικά αυτά πού σέ ενδιαφέρουν..

Συμφωνώ ως προς τη διαλεκτική προσέγγιση των πραγμάτων! Χωρίς την επαφή με το αντίθετο (ή το διαφορετικό) δεν υπάρχει σύνθεση.
Στους μαθητές μου διδάσκω ότι δεν απορρίπτουμε τίποτε και κανέναν α πριόρι, αντιθέτως ξεδιαλέγουμε από το σύνολο που καθένας προσφέρει. π¨ς γίνεται να είμαι εγώ ο μόνος που τα ξέρει όλα και μάλιστα καλά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χρόνια σου Πολλά Κάλλη

Ευχαρίστως! Εδώ κοντεύω να αποφασίσω την απόβαση στο κλεινόν άστυ, με την πρόφαση του Μαλερ...

Συμφωνώ ως προς τη διαλεκτική προσέγγιση των πραγμάτων! Χωρίς την επαφή με το αντίθετο (ή το διαφορετικό) δεν υπάρχει σύνθεση.
Στους μαθητές μου διδάσκω ότι δεν απορρίπτουμε τίποτε και κανέναν α πριόρι, αντιθέτως ξεδιαλέγουμε από το σύνολο που καθένας προσφέρει. π¨ς γίνεται να είμαι εγώ ο μόνος που τα ξέρει όλα και μάλιστα καλά;

Είναι επειδή δεν είστε ο Σπύρος Σούρλας:BDGBGDB55::BDGBGDB55: (καλά αν νομίζετε ότι δεν σας πήρα πρέφα, γελασμένοι είστε...)

:flipout::flipout::flipout: