χρόνος edit 10min

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
Κυρίοι admins , νομίζω οτι τα 10 λεπτά που σου δίνει το σύστημα για να κανεις edit το μυνημά σου είναι ελάχιστα και σε αναγκάζει να γράψεις νεο μύνημα για να προσθέσεις κάτι αντί να το ενσωματώσεις στο αρχικό σου...

και σα να μην εφτανε αυτο, αλλά χάνεις και αυτα που έγραφες ! :twoguns:

μεχρι να διορθωθει ,προτεινω copy με κρατημα του κειμενου στο ποντικι και paste παλι στην κενη οθονη

Είναι το μοναδικό forum που έχει τέτοιο περιορισμό σε όλα τα ποστς , ενώ ισχύει σχεδόν σε όλα μόνο για το πρώτο ποστ τοπικ ... Είναι λίγο ενοχλητικό , και μου χαλάει τις συνήθειες ...

Re: Απάντηση: χρόνος edit 10min

Jos3ph said:
Είναι το μοναδικό forum που έχει τέτοιο περιορισμό σε όλα τα ποστς , ενώ ισχύει σχεδόν σε όλα μόνο για το πρώτο ποστ τοπικ ... Είναι λίγο ενοχλητικό , και μου χαλάει τις συνήθειες ...

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ την πάτησα. Μια μέρα που έκανα edit και έγγραφα, έγγραφα ένα κατεβατό και μόλις το έκανα save δεν το πείρε. Μετά βαρέθηκα να το ξαναγράψω.

Νίκος Μπαβιόλης said:
Ο χρονος που εχετε την δυνατοτητα να κανετε edit το μυνημα σας ανεβηκε σε 30 λεπτα.

Μπραβο Νικο..:grinning-smiley-043

Φίλε Νικο, καλύτερα μεν, αλλα νομίζω οτι θα μπορουσε να καταργηθεί τελείως ο χρονικός περιορισμος!

Ο χρονικός περιορισμός τέθηκε σε εφαρμογή πριν από δυό τρία χρόνια σχεδόν σαν δικλείδα ασφαλείας, καθώς σε περιπτώσεις σοβαρών αντιπαραθέσεων υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις "είπα, ξείπα"
Ετσι πλέον θεωρείται λογικό κάποιος μετά από 5-10 λεπτά να έχει δικαίωμα να επαναδιατυπώσει την άποψή του ή ενδεχομένως να αποσύρει ύβρεις ή άλλους χαρακτηρισμούς που μπορεί και να ειπώθηκαν πάνω στη βιασύνη.
Αλλά να έρχεται και να το διορθώνει μετά από ώρες ή μέρες όταν στο μεταξύ έχουν γραφτεί κατεβατά από κάτω και έχει "ανόιξει μεσοανατολικό".... μάλλον δεν είναι επιτρεπτό.

Αυτονόητο ναι...απλα ειναι κατι που τείνει να καταργηθεί στα forums μιάς και ακόμα σε τέτοιες αντιπαραθέσεις ,μπορει κάποιος priviledged (mod,admin) να δεί το history και να του το βουλώσει : p
Πάντως τα 30λεπτά πλέον ειναι ενας λογικός χρόνος για να ολοκλρώσει κάποιος και το μεγαλύτερο Post! safe...

Νομίζω οτι δέν πρέπει να καταργηθεί ο χρονικός περιορισμός .
Αν καταργηθεί υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάποια παράξενα φαινόμενα , έστω και μεμονωμένα...
Καλό είναι ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ώς έχουν μετά τήν μισή ώρα, η οποία φτάνει και περισσεύει ...
Και σε τελική ανάλυση αν ξεχάσαμε και κάτι ή αν θέλουμε να ανασκευάσουμε.. (μετά τήν μισή ώρα -που είναι υπέραρκετή IMHO) , το κάνουμε σε ένα επόμενο μήνυμα

Βέβαια, τίς τελικές αποφάσεις θα τίς λάβουν οι διαχειριστές.

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Εγω θεωρω οτι τα 10 λεπτα ειναι υπεραρκετος χρονος για καποιον να διορθωσει κατι, κυριως ορθογραφικο. Ολα τα αλλα πρεπει να μενουν, αποτυπωνοντας ακομα και τη διαθεση της στιγμης..

Συμφωνώ και εγώ με τον Βασίλη.

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Εγω θεωρω οτι τα 10 λεπτα ειναι υπεραρκετος χρονος για καποιον να διορθωσει κατι, κυριως ορθογραφικο. Ολα τα αλλα πρεπει να μενουν, αποτυπωνοντας ακομα και τη διαθεση της στιγμης..

Πολύ σωστός....:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Νικόλας

Ο Δημήτρης Παναγιωτίδης έχει απόλυτο δίκαιο. 30 λεπτά είναι αρκετά. Και πρέπει τα γραπτά, αν δεν παραβιάζουν τους όρους εγγραφής και λειτουργίας του avclub να παραμένουν σε κοινή θέα. Οι λόγοι αυτοί που ανέφεραν οι προλαλήσαντες.

και εγώ πιστεύω ότι τα 30 λεπτά είναι υπέραρκετά. Kαι τα 10 κατά την γνώμη μου καλά ήταν. Δεν έχει νόημα να έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις κάτι που έγραψες 30 posts πριν και δεν θα έπρεπε να δίνεται και αυτή η δυνατότητα πιστεύω.