Χθες αγόρασα την νέα Samsung LE40A5558

Shodan

New member
8 March 2008
1
Για σας αγαπητοί φίλοι,

χθες αγόρασα την καταπληκτική μοναδική νέα Samsung σειράς 5!!!!

Η ποιότητα της εικόνας είναι εκπληκτική σε όλα τα modes, ειδικά σε λειτουργία SD. Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αύριο θα σας στείλω φωτογραφίες!!!

Καλορίζικη,καλές θεάσεις...

Μπορείς να μου πεις περίπου σε ποια τιμή την πήρες ? ?
Ενδιαφέρομαι κ εγώ...

Μεγεια , περιμενουμε εντυπωσεις γιατι σιγουρα θα ειναι το νεο best seller και ενδιαφερεται πολυς κοσμος.-bye-

Παρακαλω μονο καποιον διαχειριστη να διωρθωσει τυον τιτλο σε "558".

Είναι λίγο "ανομοιόμορφη" η φωτεινότητά της; ή μου φαίνεται; και πολύ γυαλιστερή για LCD. Κατά τα άλλα είμαι σίγουρος ότι τα σπάει, μου αρέσουν πολύ οι LCD της Σάμσουνγκ (πολύ περισσότερο από την εικόνα των Σόνυ). Καλοθέατη φίλε Shodan!

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!Ευχομαι να μην σου παρουσιάσει κανένα από τα γνωστά προβλήματα της M86

Απάντηση: Re: Χθες αγόρασα την νέα Samsung LE40A5558

μου αρέσουν πολύ οι LCD της Σάμσουνγκ (πολύ περισσότερο από την εικόνα των Σόνυ). Καλοθέατη φίλε Shodan!
καλά γι αυτό ούτε συζήτηση . Η διαφορές πχ της f86 με την W3000 είναι τόσο μεγάλες που νομίζεις πώς η W είναι δυο γενεές πίσω . Το μοναδικό + της sony. Το μοναδικό + της sony είναι τα χρώματα της .

Φίλε μου καλορίζικη . Μια γρήγορη ματιά π[ου την έριξα μου φάνηκε εξαιρετική TV και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή . Να ξέρεις πώς μετά από κάποιες ώρες παιξίματος παίζει αρκετά καλύτερα

Re: Απάντηση: Re: Χθες αγόρασα την νέα Samsung LE40A5558

Κωστα τελικα δεν μας ειπες γιατι εδωσες την Sharp και πηρες Samsung.

Hταν η πρασινιλα που ειχε στο πανελ η κατι αλλο. -bye-

Μπορείς να δοκιμάσεις και τις παρακάτω ρυθμίσεις. Είναι μέτα απο ISF calibration.

Movie Mode

Backlight = 7
Contrast = 90
Brightness = 45
Sharpness = 32
Color = 62
Tint = G57/R43

DETAILED SETTINGS

Black Adjust = Off
Dynamic Contrast = Off
Gamma = +1
Color Space = Native
Flesh Tone = 0
Edge Enhancement = On
Xycc = Off

WHITE BALANCE

R-Offset = 23
G-Offset = 28
B-Offset = 17
R-Gain = 31
G-Gain = 24
B-Gain = 37

PICTURE OPTIONS

Color Tone = Warm 2
Size = Just Scan (best for HD viewing and gaming, may show distortion on some CBL channels)
Digital N/R = Off
DNIE = Off Greyed out
HDMI Black Level = Normal Greyed out
Film Mode = off
Blue Mode = Off

Energy Saving = Off
Entertainment modes = Off

hi guys.ποσταρω πρωτη φορα στο forum!!καλυτερη ενημερωση απο εδω δεν βρισκεις πουθενα.χρειαζομαι βοηθεια για τις SAMSUNG Α656.τι γνωμη εχετε;επισης τι διαολο κανουμε με αυτα τα 100hz.κανουν διαφορα;η χρηση της τv θα ειναι 80%pc,dvd,blue ray,ps3,hdsat και το υπολοιπο τα απαραδεκτα ελληνικα καναλια.επισης ζητω βοηθεια για μεγεθος tv.η αποσταση θεασης ειναι απο 2,5-3,5 μετρα.ευχαριστω.και απο δω και περα θα συνεχισω να ποσταρω οπως εσεις οι τρελαμενοι.Ενας αρρωστος!!