ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ

saitisgr

Banned
19 December 2006
1,513
Δυστυχώς εδώ
Είχα τη χαρά να δώ στην τηλεόραση τον ΑΚΗ ένα απο τα μέλη που ζητάν μαζί με τον Γιωργάκη
να καθορίσουν το μέλλον μου................σαν νέοι άνθρωποι με καινούργιες ιδέες και λύσεις ..............
και ρώτησα τον εαυτό μου ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ????
Κάθε βοήθεια δεκτή...............

o Άκης δεν είναι που έχει ...έφεση στο ούζο και στο τσίπουρο?

οπως γνωριζουμε η πολιτικές και δη κομματικές αντιπαραθέσεις δεν επιτρεπονται και επειδη ευκολα μπορει να αναψει φωτια απο το πουθενα καλο ειναι να αποφεύγονται

Κάθε βοήθεια δεκτή...............

Σαιτις επειδη καλοκαιρακι ειναι και οι καθαροαιμες συζητησεις για πολιτικα δεν δινουν ουτε κατι το θετικο ουτε και προαγουν τιποτα οπως ξερουμε ολοι μας ....δεν ανοιγεις κανα πιο χαλαρο θεμα να μιλησουμε?

Εγω θα προτεινα να σβηστει τελειως αυτο το νημα.

Απάντηση: Re: ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ

Σαιτις επειδη καλοκαιρακι ειναι και οι καθαροαιμες συζητησεις για πολιτικα δεν δινουν ουτε κατι το θετικο ουτε και προαγουν τιποτα οπως ξερουμε ολοι μας ....δεν ανοιγεις κανα πιο χαλαρο θεμα να μιλησουμε?

Εγω θα προτεινα να σβηστει τελειως αυτο το νημα.

ναι ρε σεις !!! αρκετα με τους δεινοσαυρους και τους φανφαρολογους

ας πουμε κατι αλλο ...

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Last edited by a moderator:
Αν και δεν εχω καμμια σχεση με τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο,θεωρω τουλαχιστον ατυχη τον τροπο που εθεσες ,τους σωστους,προβληματισμους σου.Ειπαμε, η ελληνικη γλωσσα ειναι τοσο πλουσια που μπορεις να γραψεις τα ιδια χωρις να σου πει κανενας τιποτε

Αν και δεν εχω καμμια σχεση με τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο,θεωρω τουλαχιστον ατυχη τον τροπο που εθεσες ,τους σωστους,προβληματισμους σου.Ειπαμε, η ελληνικη γλωσσα ειναι τοσο πλουσια που μπορεις να γραψεις τα ιδια χωρις να σου πει κανενας τιποτε

+1

Πολύ σωστά.;)

Re: Απάντηση: ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ

+1

εμενα λες ;;;:ADFADF1:

χεχεχε....

καλο ε ;;:award:

οχι Βαγγελη δεν εννοει εσενα ο Πετρος αλλα τον Δημιουργο του thread

Επειδη εγω ειμαι φανατικος ΠΑΣΟΚΟΣ και ειμαι στο αμην.....παρακαλω την διαχειρηση οπως αποσυρει το εν λογω νημα .

Απάντηση: Re: ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ

Επειδη εγω ειμαι φανατικος ΠΑΣΟΚΟΣ και ειμαι στο αμην.....παρακαλω την διαχειρηση οπως αποσυρει το εν λογω νημα .

ελπίζω ότι είναι άλλη μιά εκδήλωση του χιούμορ σου που δεν καταλαβαίνω :confused:

Re: Απάντηση: Re: ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ

ελπίζω ότι είναι άλλη μιά εκδήλωση του χιούμορ σου που δεν καταλαβαίνω :confused:

Υπομονη...γραφω τον κωδικα αποκωδικοποιησης μου ...και θα με καταλαβετε

Εσυ παλι γιατι να με καταλαβεις ? Αφου ο ερωτας δεν χρειαζεται κατανοηση :ernaehrung004:

Last edited: