Χτισιμο κομματι κομματι η ολοκληρο??

smike

New member
24 September 2008
4
Εχω ενα συστημα με εναν ραδιοενισχυτη technics dx850 αρχαιο με dts prologic και 2 ηχεια στηλες roister 100W.

Θελω και ακροαση μουσικης και να το χρησιμοποιησω σαν home cinema.

Αξιζει να αγορασω sub , κεντρικο ηχειο και δορυφορους και να τα χρησιμοποιησω στο υπαρχον συστημα ή καλυτερο θα ηταν να αγορασω ενα νεο συστημα home cinema με 500-600
Ε και να κρατησω το συστημα ως εχει μονο για μουσικη???

ευχαριστω!

Αν κατάλαβα καλά, ως έχει το σύστημά σου σε ικανοποιεί σε δικάναλο πρόγραμμα; Αν ναι, προχώρα σε αγορά περιφερειακών - κεντρικού (πχ mission m30ι ή Ε30 και αντίστοιχο κεντρικό + sub YAMAHA SW515 με περίπου 600€), με προοπτική να αναβαθμίσεις στο μέλλον τον ενισχυτή και τα μπροστικά (θα δεις και βελτίωση στο δικάναλο με τη χρήση sub).

Δε νομίζω ότι all in one των 500- 600 ευρώ θα μπορεί να συναγωνιστεί το σύστημά σου σε ηχο.

Η υπομονή είναι ένα απο τα καλύτερα προσόντα που μπορεί να υπάρξουν στο χόμπυ αυτό.Τώρ αθα μου πείς ποιός την έχει!!!!
Καλύτερα είναι να ξεκινήσεις σιγά-σιγά στήνοντας απο την αρχή ενα αξιοπρπεπές σύστημα γιά μουσική και ταινίες.Κάνε την δουλαιά σου πρόχειρα με αυτά που έχεις και ξεκίνα σιγά-σιγά τις αγορές σου.
Γιά αρχή προσανατολήσου σε ένα τίμιο και με καλή σχέση απόδοσης-τιμής av ενισχυτή και στην συνέχεια προχωράς σε μιά πηγή παραγωγής ήχου.Μετά προχωράς στα ηχεία που μπορεί να είναι και ένα σύστημα 5.1.

Εχω ενα συστημα με εναν ραδιοενισχυτη technics dx850 αρχαιο με dts prologic και 2 ηχεια στηλες roister 100W.

Θελω και ακροαση μουσικης και να το χρησιμοποιησω σαν home cinema.

Αξιζει να αγορασω sub , κεντρικο ηχειο και δορυφορους και να τα χρησιμοποιησω στο υπαρχον συστημα ή καλυτερο θα ηταν να αγορασω ενα νεο συστημα home cinema με 500-600
Ε και να κρατησω το συστημα ως εχει μονο για μουσικη???

ευχαριστω!

Σε αυτα τα χρηματα θα κρατουσα τον ενισχυτη και τα μπροστινα ηχεια, θα επαιρνα φθηνους δορυφορους και κεντρικο αλλα ενα πολυ καλο sub. Σε καιρο το μονο που δεν θα αλλαξεις θα ειναι το sub.