Χτιζουν το NCC 1701-D Enterprise στην πραγματικοτητα για ταξιδι στον Αρη !!

Απάντηση: Re: Χτιζουν το NCC 1701-D Enterprise στην πραγματικοτητα για ταξιδι στον Α

Μη χανουμε την αισθηση του χιουμορ:))
Ωραιο νημα, επιστημονικης φαντασιας να χαλαρωνουμε και λιγακι.
Με τα παρωχημενα κομματα και τους διπλα παρωχημενους πολιτικους τους, μπουχτησαμε πια.

Να με συγχωράς αλλά πραγματικό χιούμορ έχει ο μηχανικός που το ξεκίνησε :grinning-smiley-043
Ο μεταφραστής απλά έκανε το κομμάτι του με τις φανφάρες, είναι ανώνυμος, και δε δίνει link στα πρότυπα κείμενα.
Να μη σου πω δηλαδή τι θα του έσουρνε ο Skotty :p

Μη χανουμε την αισθηση του χιουμορ:))
Ωραιο νημα, επιστημονικης φαντασιας να χαλαρωνουμε και λιγακι.
Με τα παρωχημενα κομματα και τους διπλα παρωχημενους πολιτικους τους, μπουχτησαμε πια.

Εγω πλεον θεωρω οτι πιθανοτερο ειναι να φτιαχτει το εντερπραιζ παρα να δουμε σοβαρους πολιτικους.

Re: Απάντηση: Re: Χτιζουν το NCC 1701-D Enterprise στην πραγματικοτητα για ταξιδι στ

με ανελκυστηρα και μιλαω σοβαρα.
Βεβαια δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να φτιαξουν το Εντερπραιζ,αλλα στο μελλον ολα τα υλικα θα ανεβαινουν στο διαστημα με ανελκυστηρες.

Εννοεις ανελκυστηρες με απ'ευθειας συνδεση πλανητη με πλανητη καθως περιστρεφονται? :))

Η ανελκυστηρα απο διαστημικο σταθμο ενος πλανητη σε διαστημικο σταθμο αλλου πλανητη και απο κει και περα με τοπικο ανελκυστηρα μεταξυ διαστημικου σταθμου και πλανητη?

Εγω πλεον θεωρω οτι πιθανοτερο ειναι να φτιαχτει το εντερπραιζ παρα να δουμε σοβαρους πολιτικους.

Έλα σταμάτα.... τι είναι αυτά που λές .... τώρα που σχηματίσαμε και κυβέρνηση..... !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χτιζουν το NCC 1701-D Enterprise στην πραγματικοτητα για

Εννοεις ανελκυστηρες με απ'ευθειας συνδεση πλανητη με πλανητη καθως περιστρεφονται? :))

Η ανελκυστηρα απο διαστημικο σταθμο ενος πλανητη σε διαστημικο σταθμο αλλου πλανητη και απο κει και περα με τοπικο ανελκυστηρα μεταξυ διαστημικου σταθμου και πλανητη?

εννοω ανελκυστηρα που θα εχει βαση στο εδαφος και τερματισμο ειτε στον διαστημικο σταθμο,ειτε σε καποιο αλλο αντιβαρο,οπως για παραδειγμα εναν μικρο αστεροειδη,σε γεωστατικη τροχια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χτιζουν το NCC 1701-D Enterprise στην πραγματικοτητα

εννοω ανελκυστηρα που θα εχει βαση στο εδαφος και τερματισμο ειτε στον διαστημικο σταθμο,ειτε σε καποιο αλλο αντιβαρο,οπως για παραδειγμα εναν μικρο αστεροειδη,σε γεωστατικη τροχια.

Αυτο μου φαινεται δυσκολοτερο να σου πω την αληθεια απο το να κατασκευασουν το Enterprise!

Re: Απάντηση: Re: Χτιζουν το NCC 1701-D Enterprise στην πραγματικοτητα για ταξιδι στ

Να με συγχωράς αλλά πραγματικό χιούμορ έχει ο μηχανικός που το ξεκίνησε :grinning-smiley-043
Ο μεταφραστής απλά έκανε το κομμάτι του με τις φανφάρες, είναι ανώνυμος, και δε δίνει link στα πρότυπα κείμενα.
Να μη σου πω δηλαδή τι θα του έσουρνε ο Skotty :p

Το απογευμα θα παω να νοικιασω καμμια κασετα με τα οριτζιναλ επεισοδια του Star Trek με τον Κερκ, τον Σποκ και τον 'beam me up' Scotty!
Παντως ειναι απιστευτο ποσες χιλιαδες fan club εχουν δημιουργησει οι Αμερικανοι λατρεις του Star Trek. O μηχανικος σιγουρα ειναι φανατικος οπαδος και δεν ειμαι σιγουρος αν κανει χιουμορ!! :))

Last edited:
...και πόση ώρα θα κάνει ο ανελκυστήρας να σε πάει από τη Ραφήνα στο διαστημόπλοιο ?

Ασπαζομαι ανεπιφυλακτα τη παραπανω αποψη!

Πιθανοτερη ειναι και η κατασκευη διαστημικου ανελκυστηρα που αναφερει και ο Λακης!

Απάντηση: Re: Χτιζουν το NCC 1701-D Enterprise στην πραγματικοτητα για ταξιδι στον Α

...και πόση ώρα θα κάνει ο ανελκυστήρας να σε πάει από τη Ραφήνα στο διαστημόπλοιο ?

νομιζω οτι θα ξεκιναει απο Ν.Μακρη,αν αλλαξει ο προγραμματισμος,θα σου πω.

Χμ! Star Trek....Ποτέ μου δεν τη συμπάθησα αυτή τη σειρά...... :p

Μα γιατι? Δεν μπορει!! Την οριτζιναλ σειρα με τον Captain Kirk? Γιατι βγηκανε και αλλες με τσιπιδες ηθοποιους.

star_trek.jpg

Πάντως αυτό το 1 τρις…
Μου θυμίζει κάτι λογαριασμούς που κάνουν για το ‛κόστος διάσωσης’ ‛Ελλάδας’ ‛Ευρώπης’ ‛Ευρωζώνης’, δε θυμάμαι τα έχω μπλέξει με τόσους λογαριασμούς… όλα ξεκινούν από ευρώ :D

Βρε λες τελικά να είναι αυτό το σχέδιο?
Να μας στείλουν στον Αρη?

Λάκη, εγώ και εσύ δε νομίζω να έχουμε παράπονο αν μας πουν: Βζουμ έφυγες … πυρ..πυρ…πυρ…πύραυλος :D

Πάντως αυτό το 1 τρις…
Μου θυμίζει κάτι λογαριασμούς που κάνουν για το ‛κόστος διάσωσης’ ‛Ελλάδας’ ‛Ευρώπης’ ‛Ευρωζώνης’, δε θυμάμαι τα έχω μπλέξει με τόσους λογαριασμούς… όλα ξεκινούν από ευρώ :D

Βρε λες τελικά να είναι αυτό το σχέδιο?
Να μας στείλουν στον Αρη?

Λάκη, εγώ και εσύ δε νομίζω να έχουμε παράπονο αν μας πουν: Βζουμ έφυγες … πυρ..πυρ…πυρ…πύραυλος :D

ετοιμος ειμαι,εχω βαλλει και δροσερο νερο στο παγουρινο μου και περιμενω με αγονια!

με ανελκυστηρα και μιλαω σοβαρα.
Βεβαια δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να φτιαξουν το Εντερπραιζ,αλλα στο μελλον ολα τα υλικα θα ανεβαινουν στο διαστημα με ανελκυστηρες.

http://www.youtube.com/watch?v=UK-q6f8SUCE

200px-Bookcover_3001_The_Final_Odyssey.png

;) :grinning-smiley-043

O ανελκυστήρας ο ίδιος βέβαια, θα χρειαστεί περισσότερα υλικά κατασκευής από το σκάφος... :laugh:

Χιωτης said:
Παντως ειναι απιστευτο ποσες χιλιαδες fan club εχουν δημιουργησει οι Αμερικανοι λατρεις του Star Trek.

Έχουμε κι εδώ μερικούς:

Χμ! Star Trek....Ποτέ μου δεν τη συμπάθησα αυτή τη σειρά...... :p

:flipout:

Πέρα από την πλάκα:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/41797-Star-Trek

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/45998-Star-Trek-Quiz-for-Trekkies

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-era-και-High-Definition-Μια-πονεμένη-ιστορία

Δεν εχεις δει τι γινεται στην κατηγορια ταινιων για αυτο το λες....

βαλτε τα λινκς ρε τρεκια να δουν τι μουρλα διαθετουμε ....:D

Re: Απάντηση: Χτιζουν το NCC 1701-D Enterprise στην πραγματικοτητα για ταξιδι στον Α

Είναι "τσίπιδες" οι ηθοποιοί δεν έχει νόημα... :flipout:

Αδικα χαιρεσε Nik. Read my post again!
Παλι λαθος διαβαζεις και λαθος ερμηνευεις αυτα που γραφω..it's ok! :)

Μα γιατι? Δεν μπορει!! Την οριτζιναλ σειρα με τον Captain Kirk? Γιατι βγηκανε και αλλες με τσιπιδες ηθοποιους.

star_trek.jpg

Εδώ με τα λιγοστά Ελληνικά μου λέει ότι οι μεταγενέστεροι του Κιρκ ήταν τσίπιδες...

σαν και αυτόν αν υποθέσω?

article-1275479760408-09DB0B30000005DC-158280_466x310.jpg

http://www.metro.co.uk/tv/828893-patrick-stewart-is-knighted-by-the-queen-after-star-trek-success