"Χτύπημα" των Anonymous στην Ελλάδα!

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
[h=2]"Χτύπημα" των Anonymous στην Ελλάδα! - "Κατέλαβαν" την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης![/h]
[h=2]- "Αυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτο - Σκοτώσατε τη δημοκρατία"
- "Σας παρακολουθούμε, επόμενος στόχος είναι όλα τα ελληνικά ΜΜΕ" γράφουν οι χάκερς της ομάδας Anonymous
- "Αυτή είναι μόνο η αρχή!" λένε
- "Σκλαβώσατε τον ελληνικό λαό, οικονομικά και πολιτικά"
- Δίνουν διορία 2 εβδομάδων στην Ελλάδα να εγκαταλείψει την ACTA ειδάλλως απειλούν με νέες επιθέσεις παντού
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ[/h] Άφωνοι έμειναν όσοι έτυχε να μπουν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης!

Αντί για τη συνηθισμένη σελίδα, εμφανίστηκε ένα μαύρο φόντο, με μήνυμα των Anonymous! Η ιστοσελίδα είχε δεχτεί "επίθεση" από τους χάκερ της ομάδας!


Η πρώτη εικόνα όταν μπαίνει κανείς στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης
"Η Δικαιοσύνη έρχεται" γράφουν στην αρχή. Και ακολουθεί ένα βίντεο, όπου γίνεται αναφορά στην κατάσταση στην Ελλάδα. στα μέτρα που επιβάλλουν το ΔΝΤ και η Ε.Ε., στη λιτότητα και τις μειώσεις μισθών.

«Αυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεχθήκατε από τον ελληνικό λαό να πράξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αλλά αποτύχατε. Και σκοτώσατε το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας, τη Δημοκρατία» αναφέρουν αρχικά στο μήνυμά τους, σε ένα μανιφέστο με το οποίο επί της ουσίας αντιδρούν στην υπογραφή από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης της ACTA (Σύμφωνο ενάντια στην ανταλλαγή πλαστών προϊόντων).

Οι Anonymous κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση πως με την απόφαση να μπει στο ΔΝΤ, επέβαλε μια νέα δικτατορία στους Έλληνες πολίτες και άφησε «τους τραπεζίτες και τους μονάρχες της Ευρωπαϊκής Ένωσης» να σκλαβώσουν, οικονομικά και πολιτικά τον ελληνικό λαό.

«Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.
Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δε θα ξεχάσουμε. Έπρεπε να μας περιμένετε... » καταλήγει το βίντεο, το οποίο, μάλιστα, βρίσκεται στο YouTube από τις 31 Ιανουαρίου…

"Ξέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ , έχουμε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, σας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΡΤ TV κτλ)

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ

Είμαστε Λεγεώνα. Αυτή είναι ΜΟΝΟ η ΑΡΧΗ.

Το www.ministryofjustice.gr είναι μόνο ένα παράδειγμα από το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε!" είναι γραπτό τους μήνυμα!

«Αυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεχθήκατε από τον ελληνικό λαό να πράξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αλλά αποτύχατε. Και σκοτώσατε το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας, τη Δημοκρατία.

Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας, αλλά τώρα εσείς τη σκοτώσατε.

Ο λαός σας, σας μισεί κι εσείς τους κοιτάζετε και δεν κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ χωρίς τη θέληση του ελληνικού λαού, επιβάλατε μια νέα δικτατορία στους Έλληνες πολίτες και αφήσατε τους τραπεζίτες και τους μονάρχες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τους σκλαβώσουν, οικονομικά και πολιτικά.

Πληρώνουν τα λάθη των κυβερνήσεών τους και κάνατε τους ξένους να τους μισούν (τους Έλληνες) για κάτι που δεν είναι υπεύθυνοι. Τι ντροπή!

Η Αστυνομία εκμεταλλεύεται την εξουσία της και επιτίθεται σε ανθρώπους που διαδηλώνουν για δικαιοσύνη.

Διαδηλώνουν ενάντια σε εσάς που δε θέλετε οι φωνές τους να ακουστούν. Τους στερείτε το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου (...)

Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.

Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δε θα ξεχάσουμε. Έπρεπε να μας περιμένετε...

Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται το λαό», αναφέρουν στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά τους.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Πριν λίγο διάβασα ότι είναι θέμα χρόνου να τους εντοπίσουν. Η επίθεση έγινε από Ελλάδα μέσω ενός proxy από τη Σουηδία με κάποιο λογισμικό που εξαφανίζει τα ίχνη αλλά δεν τα κατάφεραν καλά. Για περισσότερα εδώ:http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/111635/pigan-gia-anonymous-kai-kataligoyn-eponymous
 
Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες οι χάκερς έχουν κάνει λάθη και είναι θέμα χρόνου οι αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη...
newsbomb.gr

Για να δουμε, θα αποδειχτει αληθες ή ειναι μια μπαρουφα που γραφτηκε για να γραφτει;

Οι anonymous εχουν ριξει τραπεζες, πολυεθνικους κολοσσους και αμερικανικες υπηρεσιες και δεν τους εχει βρει ποτέ κανενας.
Αν τα καταφερει ο Σφακιανακης (που άσχετα με το θεμα, κανει ομολογουμενως καλη δουλεια) και δεν προκειται για τιποτα πιτσιρικια που το επαιξαν anonymous, θα μιλαμε για επιτυχια παγκοσμιας εμβελειας.
 
Καλα, ας με αφηνατε εμενα να σας κλεψω εκατομμυρια ή δις ευρω απο το χρηματοκιβωτιο σας και μετα για τιμωρια, ας με αλευρωνατε, ας μου ριχνατε αυγα, ας με γιουχαρατε, κι ας μου κατεβαζατε 100 ιστοσελιδες.

Οχι δις, ενα μυριακι ας μου δινατε και μετα ας μου κανατε και μενα τα παραπανω αντιποινα.
Ρε που καταντησαμε. Να εχουν κανει ολο τον πλανητη φτωχο και εμεις να τους ριχνουμε ιστοσελιδες.
Χεστηκανε.

Απορω που οι μικροτερες ηλικιες, αισθανονται μια "νικη" και καποια δικαιωση.
Να ξερατε ποσοι παρακαλανε να παραμεινει ο κοσμος στα γιαουρτακια και στα χακερισματα ιστοσελιδων.
 
Re: Απάντηση: "Χτύπημα" των Anonymous στην Ελλάδα!

Καλα, ας με αφηνατε εμενα να σας κλεψω εκατομμυρια ή δις ευρω απο το χρηματοκιβωτιο σας και μετα για τιμωρια, ας με αλευρωνατε, ας μου ριχνατε αυγα, ας με γιουχαρατε, κι ας μου κατεβαζατε 100 ιστοσελιδες.

Οχι δις, ενα μυριακι ας μου δινατε και μετα ας μου κανατε και μενα τα παραπανω αντιποινα.
Ρε που καταντησαμε. Να εχουν κανει ολο τον πλανητη φτωχο και εμεις να τους ριχνουμε ιστοσελιδες.
Χεστηκανε.

Απορω που οι μικροτερες ηλικιες, αισθανονται μια "νικη" και καποια δικαιωση.
Να ξερατε ποσοι παρακαλανε να παραμεινει ο κοσμος στα γιαουρτακια και στα χακερισματα ιστοσελιδων.
κανεις δεν μιλησε για νικη, δικαιωση κτλ αυτα τα ερμηνευεις εσυ..και μάλιστα λανθασμένα
δυστυχώς, ο σχολιασμός με χλευασμό σε οτι συμβαίνει, ειναι μια πολυ κοινή ελληνική αντιμετώπιση.

Η εν λόγω ενέργεια, ειναι απλα μια κινηση αντίστασης, αν μπορεις να κανεις και εσυ κατι για να αλλαξεις κατι just do it.
φιλικα -bye-
 
Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Χτύπημα" των Anonymous στην Ελλάδα!

Φιλε auteur
δεν ηταν σχολιασμος με χλευασμο προς το προσωπο των anonymous ή των πολιτων, ήταν σχολιασμος με σαρκασμο προς αυτους που τη γλυτωνουν παντα με γιαουρτακια. Απλα, ηταν και λιγο επικριτικο (οντως) ως προς τους πολιτες (δεν βγαζω τον εαυτο μου απέξω) για να πω τη δικη μου αποψη περι τιμωριας. Με λιγα λογια, θεωρω οτι ουτε τιμωρια, ουτε αντισταση ουτε τιποτε αλλο παρα μικρη ενοχληση ειναι. (Σε σχεση με αυτα που εχουν διαπραξει)

Επισης, λες οτι κανεις δεν μιλησε για νικη, δικαιωση, αλλα αντισταση. Αν εσυ το να γιαουρτωνεις, ή να χακαρεις ιστοσελιδα που να παιζει ενα βιντεακι που λεει τα διαπιστωμενα απο ολους αυτονοητα, το βαφτιζεις αντισταση, δεν εχει τοτε και πολλη σημασια η ερμηνεια (δικαιωση ή αντισταση ή..) μιας και στην πραξη δεν εχει καποιο μεγαλο ουσιωδες αποτελεσμα (προς ωρας)

Τελος, κοινοτυπα σχολια, ως ανταπαντηση σχολιων του τυπου: εσυ τι εκανες για αυτο, κανε κατι εσυ κλπ κλπ τα βρισκω αστοχα, απο τη στιγμη οπου ο γραφων αυτα, δεν γνωριζει τι συμμετοχη στα κοινα εχει ο απεντανι στο πληκτρολογιο.

Το "Σχολιασμος με χλευη σε οτι συμβαινει, ειναι κοινη Ελληνικη αντιμετωπιση" το θεωρω εντελως γενικολογο, αν και (με εξαιρεσεις) εχεις καποιο δικιο.

Δεν θα πλατιασω την κουβεντα λεγοντας, εχουμε το συστημα που μας αξιζει κλπ, θεωρω οτι ειμαστε φυσικα συνυπευθυνοι στο βαθμο που μας αναλογει, αλλα μιας και το νημα απευθυνεται στους anonymous (αρα αντιδραση μαζας προς το συστημα) ηθελα με ολα τα παραπανω που εγραψα να πω οτι τετοιου ειδους αντιδρασεις απο πλευρας μας οπως αυτες που ανεφερα, δεν νομιζω οτι θα ιδρωσουν το αυτακι του συστηματος
και αυτο ηταν το μυνημα που ηθελα να περασω με το πρωτο σαρκαστικο σχολιο, οχι να χλευασω οπως εσυ ερμηνευσες.
 
καλύτερα να γραφεις αυτο που σκέφτεσαι εξ αρχής για να μην παρερμηνεύουμε τα οσα θελεις να εκφράσεις.

ο τροπος που το έγραψες ηταν μεν ενα σαρκαστικό σχόλιο για αυτούς που την γλυτώνουν αλλα ηταν και χλευαστικός στο πως το ερμηνεύουν οι μικρότερες ηλικίες...εκει βρίσκεται και η ένσταση μου. Σε ολα τα αλλα συμφωνούμε.

Εξάλλου πρεπει να αναλογιστούμε, οτι οι "ωριμότεροι" και "ενεργοι πολίτες" ειναι οι συνυπεύθυνοι, μαζι με τους πολιτικούς...
και οι μονοι που φταίνε λιγότερο για τα οσα συμβαίνουν τωρα, ειναι οι μικρότερες ηλικίες...καλο απογευμα
 
Το να χτυπήσεις τη σελίδα του υπουργείου είναι κάτι που ο υπουργός ούτε που κατάλαβε...
Κατά πάσα πιθανότητα το έμαθε όπως εμείς, από τις ειδήσεις.
Το IT θα έτρεχε πανικόβλητο (αν υπάρχει), άντε και αυτοί που έστησαν τη σελίδα για να βρουν από που μπήκαν και να κλείσουν τη τρύπα.
Έκατσε και Παρασκευή, μια χαρά θα τους πάει το ΣΚ!

Αν σκεφτείς λοιπόν ότι δεν είναι απαραίτητα λαμόγια αυτοί που έφτιαξαν τη σελίδα (συνήθως από τέτοιες ιστοσελίδες, όχι μόνο δεν γίνεσαι πλούσιος, αλλά κατά βάση μπαίνεις μέσα), απλά κάποιοι εργαζόμενοι ακόμη τρέχουν.

Με λίγα λόγια, οι κυβερνώντες ανατρίχιασαν...
 
Απάντηση: Re: "Χτύπημα" των Anonymous στην Ελλάδα!

ηταν και χλευαστικός στο πως το ερμηνεύουν οι μικρότερες ηλικίες...εκει βρίσκεται και η ένσταση μου.

Δεν ειχα προθεση να χλευασω τις μικρες ηλικιες. (Καταλαβες λαθος, με δικη μου υπαιτιοτητα λογω κακης διατυπωσης). -bye-
 
Πληροφορίες αναφέρουν οτι η GHS (Greek Hacking Scene) κρύβεται πίσω απο την επίθεση....

Οι Anonymous σε ανακοίνωση τους, αποποίηθηκαν την ευθύνη του "χτυπήματος". Το βίντεο άλλωστε υπήρχε απο τις 31/01 στο Internet, οπότε μπορεί να το χρησιμοποίησε οποιοσδήποτε...

Όσον αφορά την εν λόγω ομάδα πρόκειται για ακροδεξιά στοιχεία με "επιθέσεις" στο παρελθόν.

Μερικά "αποφθέγματα" τους....

“Ο σκοπός είναι ένας: να μην επιτρέψουμε σε όλα εκείνα τα ανθελληνικά στοιχεία πουχρησιμοποιούνε το διαδίκτυο να προσβάλλουν την Ελλάδα και τους Έλληνες μέσα από ιστοσελίδες forums και blogs.

Να ξεσηκώσουμε τους νέους [...] να αντιταχθούν στην ανθελληνική λαίλαπα του internet .

Εθνικοί προδότες πολιτικοί, ξεφτιλίσατε το ανάστημα των Ελλήνων [...] Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι αναρχικοί αλλά και οι αριστεροί/αριστεριστές/κομμουνιστές . προσπαθούν να μεταδώσουν τις χαοτικές και σεχταριστικές ιδεολογίες τους [...] και να φέρουν το χάος και την αναρχία.
"


Και ένα βίντεο με την "ταυτότητα" τους...

http://www.youtube.com/watch?v=YgNN2sEmsd4&feature=player_embedded
 
Re: Απάντηση: "Χτύπημα" των Anonymous στην Ελλάδα!


"Εθνικοί προδότες πολιτικοί, ξεφτιλίσατε το ανάστημα των Ελλήνων [...] Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι αναρχικοί αλλά και οι αριστεροί/αριστεριστές/κομμουνιστές . προσπαθούν να μεταδώσουν τις χαοτικές και σεχταριστικές ιδεολογίες τους [...] και να φέρουν το χάος και την αναρχία
."


Αιμίλιε κάτι δεν κολλάει, αφού στο χακαρισμένο site είχαν δύο videos, το ένα των Anonymous και το δεύτερο ένα που προπαγάνδιζε σαφώς τη χρήση μολότωφ, επεισόδια, χάος κλπ, και αν θυμάμαι καλά και πορείες κάποιων μπλοκ του αναρχικού χώρου.... το δεύτερο λοιπόν δεν κολλάει ιδιαίτερα με το παραπάνω απόφθεγμα.
 
Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Χτύπημα" των Anonymous στην Ελλάδα!

Αιμίλιε κάτι δεν κολλάει, αφού στο χακαρισμένο site είχαν δύο videos, το ένα των Anonymous και το δεύτερο ένα που προπαγάνδιζε σαφώς τη χρήση μολότωφ, επεισόδια, χάος κλπ, και αν θυμάμαι καλά και πορείες κάποιων μπλοκ του αναρχικού χώρου.... το δεύτερο λοιπόν δεν κολλάει ιδιαίτερα με το παραπάνω απόφθεγμα.

Ναι αλλά οι Anonymous αποποιήθηκαν την ευθύνη....
 
Και τώρα που ρήμαξαν την ιστοσελίδα του υπουργείου, πως θα τα βγάλουμε πέρα εμείς ? Ρε τι πάθαμε εν μέσω κρίσης και προ χρεωκοπείας, στα καλά καθούμενα....
 
Τουλαχιστον καποιοι ειναι 'ζωντανοι' και αντιδρουν, εστω και ετσι.
Απο τοτε που βγηκε ο αρχιερεας παπαδημος, προφανως επεσε και η εξωθεν εντολη στα παντα ετοιμοπολεμα αλλα και παντοτε υπακουα 'κεντρα' να σταματησουν οι απεργιες και το χαος. και οντως σταματησαν!!

Τι συμπτωση, ε? Αρχηγου παροντος, πασα 'αντιδραση' παυσατω..
 
Καλά άμα είναι τις "απεργίες" να τις ωθούν εθνικιστικά κέντρα εκμεταλλευόμενα την επωνυμία των Anonymous, είναι τουλάχιστον "ύποπτο"....