Χτύπησε partition

Βαγγέλης Σ.

AVClub Addicted Member
20 June 2006
1,737
Και ενώ έκανα μια ανακατανομή χώρου με το partition magic 7, έγινε διακοπή ρεύματος :HTEHETH63: και τελικά χτύπησε το τρίτο partition του σκληρού μου.:bigcry:

Κατέβασα το easyrecovery σε trial το οποίο είδε τα αρχεία του χτυπημένου partition αλλά δεν τα επαναφέρει λόγω trial version.:nounder:

Έχει κανείς καμιά ιδέα να βοηθήσει την κατάσταση; :SFGSFGS5:

Έχω μια παλιά version την 6, η οποία δε χρειάζεται κρακ. Δεν ξέρω αν σου κάνει. Εμένα όσες φορές έχει χρειαστεί, με έχει εξυπηρετήσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χτύπησε partition

Πολύ ώριμη αντιμετώπιση του θέματος.

ΥΓ Τους κανόνες του forum (αλλά και γενικότερα της ζωής και τους νόμους) τους διαβάζει / γνωρίζει άραγε κανείς;
Το αν είναι ώριμη η αντιμετόπιση ή όχι, δεν θα το κρίνεις εσύ.
Αν σε χάλασε το μήνυμά μου, διέγραψέ το ή ρίξε μου μια παρατήρηση.
Τις ηθικολογίες και τα μαθήματα για κανόνες και νόμους, αλλού.
Φιλικά!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χτύπησε partition

Το αν είναι ώριμη η αντιμετόπιση ή όχι, δεν θα το κρίνεις εσύ.
Αν σε χάλασε το μήνυμά μου, διέγραψέ το ή ρίξε μου μια παρατήρηση.
Τις ηθικολογίες και τα μαθήματα για κανόνες και νόμους, αλλού.
Φιλικά!!
Λυπάμαι αλλά αν κάνεις δημόσια μία προτροπή προς μία παράνομη πράξη, αντιβαίνοντας, εκτός των άλλων, τους κανόνες του ίδιου το μέσου (forum) που σου δίνει το δικαίωμα λόγου και θεωρείς ότι δεν έχει το δικαιώμα κάποιος να την κρίνει δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Κάποια πράγματα δεν είναι ηθικολογίες και μαθήματα αλλά απλή αποτύπωση της πραγματικότητας και των κανόνων / νόμων της κοινωνίας που ζούμε.

Το αν κάποιοι βέβαια θεωρούν ότι μπορούν να τους αγνοούν (είτε γιατί απλά έτσι τους συμφέρει είτε από 'μαγκιά') είναι άλλο θέμα το οποίο αγγίζει την παιδεία μας και το επίπεδό μας γενικότερα.

Προφανώς το 'ώριμη' ήταν μία 'ήπια’ το πω φράση και ναι, όπως λες κανονικά κι εσύ, έπρεπε το post σου να γίνει report.

Επίσης θεωρώ ότι σε τέτοια θέματα η Δ.Ο. πρέπει να είναι πιο αυστηρή (τόσο για τυπικούς όσο και για ουσιαστικούς λόγους).

Συριε, μην το τραβαμε το θεμα . Δεν υπαρχει λογος.

Μην αρχισουμε τωρα να ψαχνουμε τα θεματα περι κατεβασματων ταινιων και προσκλησεων στα τορεντς που κανεις δεν λεει κουβεντα και περναει αβαβα.

Και ειναι σελιδες επι σελιδων.

Ολοι απο το ιδιο εργο ειμαστε. Χαλαρωστε λιγο !

Ηρεμια παιδια..
Καλο ειναι να μην προκαλουμε διοτι ο "Μεγαλος Αδελφος" μας παρακολουθει!
Ολοι απο το ιδιο εργο ειμαστε, απλα οταν γραφουμε με ονοματεπωνυμο γινομαστε ευκολα θυματα!

Το αν κάποιοι βέβαια θεωρούν ότι μπορούν να τους αγνοούν (είτε γιατί απλά έτσι τους συμφέρει είτε από 'μαγκιά') είναι άλλο θέμα το οποίο αγγίζει την παιδεία μας και το επίπεδό μας γενικότερα.
Ξανακάνεις "μαθήματα" και ηθικολογείς.
Κάνε ότι πρέπει να κάνεις.

Ηρεμια παιδια..
Καλο ειναι να μην προκαλουμε διοτι ο "Μεγαλος Αδελφος" μας παρακολουθει!
Ολοι απο το ιδιο εργο ειμαστε, απλα οταν γραφουμε με ονοματεπωνυμο γινομαστε ευκολα θυματα!

Μπα.

Αν υπαρχουν στοιχεια για καποιον, γραφει δεν γραφει με ονοματεπωνυμο, οταν ερθει η ωρα και σας τα ζητησουν, ειστε υποχρεωμενοι να τα δωσετε !

Παμε παρακατω...

Ξανακάνεις "μαθήματα" και ηθικολογείς.
Κάνε ότι πρέπει να κάνεις.

Δημητρη μην το παρατραβας, γιατι στην προκειμενη περιπτωση εσυ εισαι φαουλ και οχι ο Συριος.
Ξερεις πολυ καλα οτι απαγορευεται να μιλουμε για κρακ εδω μεσα, ποσο μαλλον να προτρεπουμε καποιους να το αναζητησουνε...

Μπα.

Αν υπαρχουν στοιχεια για καποιον, γραφει δεν γραφει με ονοματεπωνυμο, οταν ερθει η ωρα και σας τα ζητησουν, ειστε υποχρεωμενοι να τα δωσετε !

Παμε παρακατω...

Ναι αλλα αν γραφει με ψευδονυμο, ειναι δυσκολο να γινει ταυτοποιηση στοιχειων...
Σε καθε περιπτωση ΟΛΟΙ πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε οταν αναφερεται σε γκριζες ή καταμαυρες περιοχες της νομιμοτητας..

Χρήστο, διαφωνώ σε κάποια πράγματα.

Καταρχήν αυτό το ʽχαλαρώστεʼ ξέρεις, πολύ εύκολα καταντάει δικαιολογία για να αρνούμαστε την σοβαρότητα και τις συνέπειες κάποιων πράξεων αλλά και αποφεύγουμε τέτοιες συζητήσεις τις οποίες προσωπικά θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες από πολλές απόψεις.

Προσωπικά δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανένα αλλά απλώς με ενοχλεί να βλέπω την παρανομία να διαφημίζεται κιόλας ως μία μορφή ʽμαγκιάςʼ (ξαναλέω ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανένα).

Ναι, όλοι είμαστε σε ένα - αλλά όχι στον ίδιο - βαθμό στο ίδιο παιχνίδι.

Άλλοι έχουν συνηθίσει στο ʽόλα τσάμπαʼ και είναι περήφανοι κιόλας γι αυτό και άλλοι, για διάφορους λόγους, έχουν συναίσθηση κάποιων ορίων.

Κατανοώ ότι κάποιοι ίσως και λόγω ηλικίας (με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την παιδεία που έλαβαν όσο και την τεχνολογική κατάσταση που γνώρισαν από μικροί) αλλά και οικονομικής κατάστασης (κάτι το οποίο σέβομαι απόλυτα) να έχουν συνηθίσει σε άλλα δεδομένα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για διαφήμιση παράνομων συμπεριφορών.

Και ας πούμε και κάτι απλό: ΟΚ κάνουμε ότι κάνουμε (όσο το κάνει ο καθένας) δεν καταλαβαίνω τον λόγο να το διαφημίζουμε κιόλας!

Last edited:
Δημητρη μην το παρατραβας, γιατι στην προκειμενη περιπτωση εσυ εισαι φαουλ και οχι ο Συριος.
Ξερεις πολυ καλα οτι απαγορευεται να μιλουμε για κρακ εδω μεσα, ποσο μαλλον να προτρεπουμε καποιους να το αναζητησουνε...
Ξαναλέω, θα αρκούσε μια παρατήρηση ή διαγραφή του ποστ μου.
Τα περί ηλικίας, μαγκιάς και οικονομικής κατάστασης που γράφει ο spcav, και εξακολουθεί να κάνει μαθήματα ηθικής, τίμιας, νόμιμης και σωστής συμπεριφοράς, με κάνουν να θέλω να "παρανομήσω"
κρακ κρακ κρακ (κάτι έσπασε, δεν προτρέπω κανέναν να παρανομήσει :grandpa: )

Re: Απάντηση: Χτύπησε partition

Ξαναλέω, θα αρκούσε μια παρατήρηση ή διαγραφή του ποστ μου.
Τα περί ηλικίας, μαγκιάς και οικονομικής κατάστασης που γράφει ο spcav, και εξακολουθεί να κάνει μαθήματα ηθικής, τίμιας, νόμιμης και σωστής συμπεριφοράς, με κάνουν να θέλω να "παρανομήσω"
κρακ κρακ κρακ (κάτι έσπασε, δεν προτρέπω κανέναν να παρανομήσει :grandpa: )
Να λύσω αυτή την παρεξήγηση (γιατί για τα άλλα ότι είπα είπα – είναι προφανές από την απάντησή σου ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχειας – και δεν το λέω ειρωνικά αυτό):

Τα μέλη της συντακτικής ομάδας δεν έχουν δικαιώματα διαγραφής post κλπ (απ όσο ξέρω τουλάχιστον – αν δεν ισχύει αυτό να πάρω φόρα να σβήσω ένα σωρό ποστ του Τάκη :p). Όχι βέβαια πως αν είχα τέτοιο δικαίωμα λέω ότι θα το εξασκούσα. Απλώς το διευκρινίζω.