CI PCMCIA modula σε Sony Bravia

Re: CI PCMCIA modula σε SONY BRAVIA

Κόστος: NP4 = 49
Αναβάθμιση = 20

μ`αυτα τα λεφτα,παιρνεις εναν πολυ καλο εξωτερικο δεκτη και δεν εχεις και την-πολυ πιθανη περιπτωση,
να συνεχισεις να εχεις προβλημα..

Δίκιο έχεις αλλά η tv είναι στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας χωρίς χώρο για δέκτη και δεν θέλω και 2ο τηλεκοντρολ.

Θα έπρεπε σε όλους τους δέκτες να είχαν 3 προγραμματιζόμενα πλήκτρα τα τηλεκοντρολ τους (on/off TV, Volume Up, Volume Down). Άντε και ένα για επιλογή source.

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΕΟΤΙΟΝ και SONY BRAVIA KDL-26L4000

Αν την βγάλεις το ίδιο δεν κάνει ?

Μάλλον δεν την αναγνωρίζει.

Δίκιο έχεις αλλά η tv είναι στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας χωρίς χώρο για δέκτη και δεν θέλω και 2ο τηλεκοντρολ.

Θα έπρεπε σε όλους τους δέκτες να είχαν 3 προγραμματιζόμενα πλήκτρα τα τηλεκοντρολ τους (on/off TV, Volume Up, Volume Down). Άντε και ένα για επιλογή source.

εγω παντως για την s2610 του δωματιου,δεν το ρισκαρω.
εναν εξωτερικο καπου θα τον βολεψω.
καλη περιπτωση για μικρους χωρους ειναι κι`αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.603547

εισαι τσιμα-τσιμα στον τοιχο?

τα scart είναι καλυμμένα από την βάση. Μόνο το hdmi φαίνεται.

εχω την αισθηση οτι θα μπεις σε περιπετειες..
με τον εξωτερικο δεκτη,εκτος απο πληρης λειτουργιες(epg,pvr..),
θα εχεις-λογικα-και καλυτερη εικονα.
ρισκο...:FSGSFGS4:

εγω παντως για την s2610 του δωματιου,δεν το ρισκαρω.
εναν εξωτερικο καπου θα τον βολεψω.
καλη περιπτωση για μικρους χωρους ειναι κι`αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.603547

εισαι τσιμα-τσιμα στον τοιχο?

Σε αυτό θα έχεις και ένα ψιλό καλώδιο για το "μάτι" του τηλεκοντρόλ που θα πρέπει να το στερεώσεις κάπως μπροστά στην τηλεόραση.

οχι οταν την βγαλω βλεπω μονο μαυρη οθονη και οταν την βαλω βλεπω εικονα και οχι ηχο

Άλλο διάβασα στην αρχή άλλο κατάλαβα. Νόμιζα ότι δεν έχεις εικόνα και έχεις ήχο (αλλά συμβαίνει το ανάποδο).

ναι
και η πλακα ειναι οτι το αναποδο συμβαινει στην lg scarlet που εχω αλλα λεω να της βαλω firmware σημερα και να δω αν θα παιξει

Αγόρασα σήμερα την np4 viaccess για την 32s2010 Bravia.
Λειτουργεί κανονικότατα όπως φαίνεται. Δείχνει κανονικά εικόνα τουλάχιστον!
Το θέμα μου είναι πως δε μπορώ να δω το epg (έτσι δε λέγεται?).
Υπάρχει κάποιο μενού της κάρτας, ή της τηλεόρασης μέσω του οποίου μπορώ να την παραμετροποιήσω?
Έψαξα στο manual της TVης και δε βρήκα τίποτα :-(

Δείξ´τε επιείκεια στον αδαή! :slapface:

Αγόρασα σήμερα την np4 viaccess για την 32s2010 Bravia.
Λειτουργεί κανονικότατα όπως φαίνεται. Δείχνει κανονικά εικόνα τουλάχιστον!
Το θέμα μου είναι πως δε μπορώ να δω το epg (έτσι δε λέγεται?).
Υπάρχει κάποιο μενού της κάρτας, ή της τηλεόρασης μέσω του οποίου μπορώ να την παραμετροποιήσω?
Έψαξα στο manual της TVης και δε βρήκα τίποτα :-(

Δείξ´τε επιείκεια στον αδαή! :slapface:
Αυτά είναι καλά νέα! Σου δούλεψε χωρίς αναβάθμιση? Ως χώρα έχεις την Ιταλία? Το EPG ίσως να εξαρτάται από την χώρα που έχεις δηλώσει.

Αυτά είναι καλά νέα! Σου δούλεψε χωρίς αναβάθμιση? Ως χώρα έχεις την Ιταλία? Το EPG ίσως να εξαρτάται από την χώρα που έχεις δηλώσει.

Απλά έβαλα την κάρτα, έκανα ένα "αυτόματο συντονισμό" και boom! Έδειχνε τα κανάλια μια χαρά.
Δεν ξέρω ποιά χώρα είναι επιλεγμένη, πάντως η γλώσσα του μενού της τηλεόρασης είναι στα ελληνικά.

Απλά έβαλα την κάρτα, έκανα ένα "αυτόματο συντονισμό" και boom! Έδειχνε τα κανάλια μια χαρά.
Δεν ξέρω ποιά χώρα είναι επιλεγμένη, πάντως η γλώσσα του μενού της τηλεόρασης είναι στα ελληνικά.

μου φαινεται οπου γουσταρει δουλευει...
τι firmware εχεις επανω?

Απάντηση: CI PCMCIA modula σε SONY BRAVIA

Παιδιά, έχω μία απορία για τις bravia, και είπα να μην ανοίξω ξεχωριστό thread, γιατί πιθανότατα θα έχει απαντηθεί και κάπου αλλού. Στη δική μου tv δυστυχώς θα χρειαστεί να μπεί το cam για τα ψηφιακά, αλλά ψάχνοντας στο μενού προβληματίστηκα με τις επιλογές που υπάρχουν για προγραμματισμό εγγραφής μέσω κάποιου recorder. Είμαι σίγουρος ότι αυτό μπορεί να γίνει με κάποιο dvd recorder της Sony, αλλά αναρωτιέμαι αν γνωρίζεi κανείς αν μπορεί να γίνει και με κάποιο εξωτερικό δέκτη, (χρησιμοποιώντας όμως μόνο το remote και το μενού της τηλεόρασης). Ευχαριστώ!-bye-

Re: Απάντηση: CI PCMCIA modula σε SONY BRAVIA

Είμαι σίγουρος ότι αυτό μπορεί να γίνει με κάποιο dvd recorder της Sony, αλλά αναρωτιέμαι αν γνωρίζεi κανείς αν μπορεί να γίνει και με κάποιο εξωτερικό δέκτη, (χρησιμοποιώντας όμως μόνο το remote και το μενού της τηλεόρασης). Ευχαριστώ!-bye-
Εξωτερικός δέκτης άρα δικό του χειριστήριο... εκτός και αν μπορείς να προγραμματίζεις της τηλεόρασης.

Last edited:

παιδια πηρα τηλεφωνο σημερα στην αντιπροσωπεια της sony στην αργυρουπολη και μου ειπαν οτι στην σειρα L4000 η καρτουλα δεν παιζει

ισχυει κατι τετοιο??