Αν κάποιος φίλος έχει δοκιμάσει είτε την NP4 είτε την NP4+ σε Sony Bravia KDL-32V2500, παρακαλώ για μία αναφορά λειτουργίας. Ευχαριστώ.
στην sony bravia kdl 32u2000 δοκίμασε κάποιος να μας πεί αν παίζει
Φίλος που την δοκίμασε μου είπε πως παιζει "κανονικά" και μάλλον αυριο θα την αγοράσω κι εγώ γιατί εχω μία ίδια στο υπνοδωμάτιο
Γεια χαρά σε όλους, δοκίμασα τη NEOTION FTA στη Sony KDL-40V2000 και παίζει μια χαρά. Σαφής βελτίωση από το σήμα που είχα με διπλά είδωλα και χιόνια. Χρόνος αλλαγής καναλιών 4 sec από 2 που χρειάζεται για τα mpeg2. Για συμβατότητα δείτε και αυτό το link που περιλαμβάνει και μερικές επιπλέον SONY:
http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?t=2055384875&page=3
EPG δεν βλέπω, έχει κανείς καμιά ιδέα?
Κι εγώ KDL-40V2000 έχω, και θέλω να σε ρωτήσω που έβαλες το NEOTION FTA, αφού δεν υπάρχει θύρα CI.
Κι εγώ KDL-40V2000 έχω, και θέλω να σε ρωτήσω που έβαλες το NEOTION FTA, αφού δεν υπάρχει θύρα CI.
Σε 40S4000 η np4+ λειτουργεί μιά χαρά, και η εικόνα και το epg. Μόνη ξενέρα, η χειρότερη εικόνα από το αναλογικό, προφανώς λόγω της μέτριας μετατροπής από mpeg4 σε mpeg2. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βγάλει η neotion κανένα cam με καλύτερο τσιπάκι που να κάνει καλή μετατροπή, και να έχει και recorder πάνω (όπως έχει κάποιο άλλο μοντέλο, το οποίο όμως απευθύνεται σε τηλεοράσεις που έχουν ήδη mpeg4 δέκτη πάνω).
sony bravia 46v4000 και neotion ...... όλα καλά. Δουλεύει και το EPG ...
sony bravia 46v4000 και neotion ...... όλα καλά. Δουλεύει και το EPG ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.