=silent= AVClub Fanatic 2 August 2006 11,447 Homeless 17 December 2014 #1 Εκπληκτικό !!! To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies http://www.cicret.com/wordpress/?page_id=17920
Εκπληκτικό !!! To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies http://www.cicret.com/wordpress/?page_id=17920
toliskot Supreme Member 20 February 2012 4,462 Ραφήνα 17 December 2014 #2 Αν φοράς μακρυμάνικο πουκάμισο ?
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,502 Εκεί ψηλά..... 17 December 2014 #3 Θεικο απλα. Θα διαλυσει καθε προσπαθεια να αγορασει ο κοσμος συνοδευτικα ρολογια και μαντολες.... Η γυναικα μου ηδη μου το ζητησε :reindeersmiley::4603: --- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος --- απο τωρα βλεπω να αρχιζουν κουβεντες για το σε ποιο χρωμα δερματος θα απεικονιζεται καλυτερα, ποσα k προβολη ειναι, τα μαυρα τι καμπυλη πιανουν κλπ.
Θεικο απλα. Θα διαλυσει καθε προσπαθεια να αγορασει ο κοσμος συνοδευτικα ρολογια και μαντολες.... Η γυναικα μου ηδη μου το ζητησε :reindeersmiley::4603: --- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος --- απο τωρα βλεπω να αρχιζουν κουβεντες για το σε ποιο χρωμα δερματος θα απεικονιζεται καλυτερα, ποσα k προβολη ειναι, τα μαυρα τι καμπυλη πιανουν κλπ.
send AVClub Fanatic 19 June 2006 30,948 Θεσσαλονίκη 17 December 2014 #4 Μου θυμίζει το ανέκδοτο που τελειώνει "....μόλις έστειλα ένα φαξ!"
toliskot Supreme Member 20 February 2012 4,462 Ραφήνα 17 December 2014 #5 Ορίστε ένας σοβαρός λόγος για να κάνεις αποτρίχωση !!
send AVClub Fanatic 19 June 2006 30,948 Θεσσαλονίκη 17 December 2014 #6 Απάντηση: Re: Cicret Bracelet - Το μέλλον των smartphones toliskot said: Ορίστε ένας σοβαρός λόγος για να κάνεις αποτρίχωση !! Click to expand... Όντως πρόβλημα αυτό. Ή το τατουάζ. Ή και τα δύο! Spoiler
Απάντηση: Re: Cicret Bracelet - Το μέλλον των smartphones toliskot said: Ορίστε ένας σοβαρός λόγος για να κάνεις αποτρίχωση !! Click to expand... Όντως πρόβλημα αυτό. Ή το τατουάζ. Ή και τα δύο! Spoiler
Φρα.Πε. Supreme Member 17 June 2006 6,723 Ελευσίνα 17 December 2014 #8 Απάντηση: Re: Cicret Bracelet - Το μέλλον των smartphones Ntinos P said: Τρολλια τελειως Click to expand... E ναι, σίγουρα.. .απλά μελλοντικά σίγουρα θα δούμε κάτι παρόμοιο
Απάντηση: Re: Cicret Bracelet - Το μέλλον των smartphones Ntinos P said: Τρολλια τελειως Click to expand... E ναι, σίγουρα.. .απλά μελλοντικά σίγουρα θα δούμε κάτι παρόμοιο
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,502 Εκεί ψηλά..... 17 December 2014 #10 Στο καινουργιο Total recall ειχε κατι παρομοιο. Εκει ηταν υπο το δερμα ομως και προβαλλε σε οποιαδηποτε γυαλινη επιφανεια.
Στο καινουργιο Total recall ειχε κατι παρομοιο. Εκει ηταν υπο το δερμα ομως και προβαλλε σε οποιαδηποτε γυαλινη επιφανεια.