φτασαμε στα 399. γιατι τοσο μεγαλη πτωση τιμης?
Δεν νομιζω να εκλεισαν τον κυκλο τους, δηλαδη τι αλλο να δωσουν τωρα?Εκλεισαν τον κυκλο τους απλα! παμε για αλλα (Ultιmo κλπ)
1. MPEG TS (transport stream), δεν υπάρχει άλλη επιλογή.1.οι εγγραφες στον σκληρο,σε τι μορφη αρχειου γινονται? [avi? mpg? η' κατι αλλο?] . υπαρχει δυνατοτητα επιλογης?
2.μπορω απο τον υπολογιστη μεσω δικτυου να μεταφερω και να επεξεργαστω τις εγγραφες?
3.μπορω να εχω εικονα στον υπολογιστη?να κανω δηλαδη το pc η' το laptop δευτερη tv?
4.το loop που γινεται σε αλλη τηλεοραση,εχει δικη του εικονα,η' θα δειχνει ο,τι δειχνει και η κυρια τηλεοραση?αν οχι,καναλια πως θα αλλαζω?
ευχαριστω.τιποτα συμβουλες-παρατηρησεις για την τελικη επιλογη? θεματα αξιοπιστιας-εγγυησης υπαρχουν?καποιο μειονεκτημα? το θεμα τις τιμης εχει καποια εξηγηση? ο 'καινουριος' ΕΤ-9000 εχει 400 ευρω, κ ο vu που ειναι ηδη ενα χρονο περιπου εξω εχει 430.
Αυτο το προβλημα που εχεις γραψει αλλου τι γινεταιΟ VU Duo έχει αποδείξει την αξία του εδώ και ένα χρόνο. Η συνέπεια της ομάδας οδηγών ήταν πάντα άμεση σε όποια αλλαγή έκανε η DMM στο enigma2.
Η ομάδα του ET9000 θα πρέπει να αποδείξει πως έχει την ίδια ικανότητα στο πέρασμα του χρόνου. Ως τώρα δε τα πάει άσχημα, αλλά 1-2 bugs υπάρχουν από το Γενάρη και δεν έχουν λυθεί ακόμα, με ποιο σημαντικό το πρόβλημα του δεύτερου tuner σε κάποιες HD συχνότητες του Thor 0,8W. Για μας δεν είναι βέβαια σημαντικό, αφορά τους σκανδιναβούς, αλλά η αδυναμία να διορθωθεί ένα πρόβλημα επί 3-4 μήνες δεν είναι θετικό σημάδι. Το άλλο bug που υπάρχει ακόμα είναι η αργή συμπεριφορά του δέκτη όταν δε καταφέρνει να λοκάρει σήμα.
καλησπερα.τελικα τον αγορασα τον 9000.γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ειδικα ομως εχω παθει πλακα με το web streaming kai control γενικοτερα σαν συνολο.σαν να εχω δικια μου σελιδα για live streaming!εχω ενα προβληματακι σε πρωτη φαση,αν μπορειτε να βοηθησετε.αν κλεισω την τηλεοραση,δεν εχω μετα εικονα οταν την ξανα ανοιγω.πρεπει να κλεισω απο πισω τον διακοπτη του δεκτη για να ξανακανει restart για να εχω εικονα στην tv.to ιδιο συμβαινει ειτε κλεισω τον δεκτη πριν κλεισω την tv,ειτε οχι.υπαρχει περιπτωση να φταει το καλωδιο hdmi?
1. Κρατάς πατημένο το πράσινο 4-5 δευτερόλεπτα.1.) Πως μπορώ να δω τα subservices σε καποια κανάλια σαν το skyselect π.χ.?(Το πράσινο μου βγαζει τα plugins και addons κ.λ.π.)
και
2.) Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το LNB OFF σε standby?Για να κάνω loopthrough σε άλλον δέκτη από το LNB OUT?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.