Clarke-Tech & Technomate

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Βγήκαν σήμερα νέα ανεπίσημα soft για τους Technomate (6902 , 7100, 7102) , με αρκετά ενδιαφέροντες βελτιώσεις , προσθήκες .

Σύνδεσα το technomate 5402 από το lnb out στο lnb in του pace της νοβα και βλέπω πως συνεργάζεται με το δέκτη pace της νοβα αρκεί να είναι standby ο 5402.
ο δέκτης της νοβα παραμένει συνέχεια ανοιχτός χωρίς πρόβλημα στον tm5402. Δε χρειάστηκε διακόπτης προτεραιότητας.

Με το τελευταίο soft του Dr.HD F16(F16_267) που έβαλα στον Clarke-Tech 5000 plus hd combo δεν έχω πρόβλημα με τις εγγραφές σε usb σε δίσκους . Με όλα τα προηγούμενα soft του Dr.HD F16 είχα πρόβλημα να δω τις εγγραφές που έκανα .

καλησπερα.
ξερει κανεις πως φλασσαρω το image σε εναν technomate 800hd (iq)?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Απάντηση: Clarke-Tech & Technomate & DR HD

Ένα θεματάκι που είδα να έχει ο DR HD - F15 είναι ότι στα κανάλια της Digea στις 3Ε, είναι ότι ενώ παίζουν κανονικά , όταν κάνω εγγραφή ,έχω στην αναπαραγωγή της εγγραφής μαύρη οθόνη .
Έχω ήχο όμως κανονικά .

Έχω δυο DR HD F15 (σαλόνι ,υπνοδωμάτιο) ένα πρόβλημα που μου έκαναν χτες (στις 3Ε στα ελληνικά κανάλια )και οι δυο δέκτες ήταν ότι δεν ήταν ο ήχος συγχρονισμένος με την εικόνα .
Ακόμα αν και είχα σήμα πάνω από τα 10 db μο έκανε σπασίματα .
Σήμερα που κοίταξα δεν είχα τα προβλήματα αυτά .