Clash of the Titans

Ουτε για pop corn action film δεν κανει?

Με το ζόρι...
"Τα λεφτά μας πίσω" κατάσταση...
Και από 3D... Μου θύμισε το αρχαίο 3D που είχα δει κάποτε στα σαγόνια του καρχαρία...

Για το Κράκεν πήγες και το είδες, ε; :D

Το φανταζόσουν στα κάρβουνα, με λαδάκι και λεμονάκι.. :p :D

Α να χαθεις μας τρεχουν τα σαλια....:grinning-smiley-043

Και θα εχει και πολυ "φαι" αυτο οχι οπως τα ψωροκαβουρα....:flipout:

Σοβαρα τωρα ουτε καν να πλησιασω ρε σεις....?

Ειχα δει το πρωτο στο σινεμα σε μια εποχη βεβαια που οι bmovies ηταν αρκετα χορταστικες.

Στο τσακ ειμαι να παω

(αφου βρω καμια δωρεαν προσκληση)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Clash of the Titans

Στην αρχη του εργου ναι Αντρεα ουτε εμεις.
Πεντε ατομα την ειδαμε και απο καποια στιγμη και μετα βγαλαμε τα γυαλια ολοι και διαβαζαμε κανονικοτατα.

Δοκιμασα χωρίς γυαλιά τουλαχιστον 15-20 φορες και το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιγραφω.
Χωρίς γυαλιά δεν βλεπεται.
Ειναι καλο να γραψουμε τις εντυπώσεις για το 3D καθε εταιρείας που βλεπουμε.
Προφανώς υπαρχουν διαφορες

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Clash of the Titans

Δοκιμασα χωρίς γυαλιά τουλαχιστον 15-20 φορες και το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιγραφω.
Χωρίς γυαλιά δεν βλεπεται.
Ειναι καλο να γραψουμε τις εντυπώσεις για το 3D καθε εταιρείας που βλεπουμε.
Προφανώς υπαρχουν διαφορες

Τα τελευταια 15-20 λεπτα του εργου τα ειδαμε χωρις γυαλια και μας εκανε εντυπωση και το συζητησαμε.
Αν καποιος παει να την δει ας κανει τον κοπο να τεσταρει προς το τελος του εργου να μας πει.

Η ταινια ειναι μαπα. Μην δωσετε ουτε 1 ευρω:slapface:

Παμε τωρα στο 3D. Το ειδα στο Κοσμοπολις (οπου ειχα δει και το Avatar). Ενταξει, ειχα διαβασει οτι ειχε γινει επεξεργασια σε 3D αφου τελειωσαν τα γυρισματα και οχι απο την αρχη, οποτε δεν περιμενα κατι τρομερο.

Αλλα αυτο που ειδα μονο 3D δεν ηταν. Βγαζωντας σε μερικες στιγμες τα γυαλια, ειδα καλυτερα/πιο φωτεινα χρωματα και καμια διαφορα στην εικονα. Μπορουσα να δω κανονικα το εργο. Μονο τα γραμματα δεν μπορουσα να δω χωρις τα γυαλια.

Με τετοιες "αρπαχτες", βλεπω το 3D να πηγαινει απατο...

Και ναι κύριοι ο Pontios επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά για ακόμη μια φορά.
Μάπα το καρπούζι κύριοι! :violent-smiley-030::hanged::violent-smiley-008:
Δεν άκουσα σχόλια όμως για τον καταπληκτικό ρόλο του Γκάντι στην ταινία. Κανά μάντρα μάθατε? Μήπως έχετε βάψει μια βούλα στο μέτωπο σας?

H κουκουβαγια/ρομποτ που εδειξε στο ασχετο , τι ρολο επαιζε βρε παιδια , περα απο την μυθολογικη της υποσταση?

Απάντηση: Re: Clash of the Titans

H κουκουβαγια/ρομποτ που εδειξε στο ασχετο , τι ρολο επαιζε βρε παιδια , περα απο την μυθολογικη της υποσταση?

Είναι αναφορά στην παλιά ταινία. Εκεί η ρομποτική κουκουβάγια μιλάει και πετάει κανονικά.

Re: Απάντηση: Re: Clash of the Titans

Είναι αναφορά στην παλιά ταινία. Εκεί η ρομποτική κουκουβάγια μιλάει και πετάει κανονικά.

Thanks !!!

καλος σας βρηκα!
λοιπον ακουστε τα πραγματα ειναι απλα.η τιτανομαχια δεν ειναι 3d. απλα το βλεπεις θολο βαζει τα γυαλια και φευγει η θολουρα! κατι δηλαδη σαν να εχεις μιοπια βαζεις τα γυαλια και βλεπεις καλυτερα.το ιδιο ακριβως ειναι σαν να το βλεπεις δηλαδη σε κανονικο film. παντως αν εισαι στις πισω σειρες δεν χρειαζετε γυαλια. το 3d το βλεπεις σε διαφορετικα επιπεδα οπωςγια παραδειγμα το avatar. τσαπμα δηλαδη τα 12 ευρο καλυτερα σε film η συγκεκριμενη ταινια που ειναι ακριβως το ιδιο και ειναι και πιο φτηνη...το ειδαμε στο mall

Για το Κράκεν πήγες και το είδες, ε; :D

Το φανταζόσουν στα κάρβουνα, με λαδάκι και λεμονάκι.. :p :D

Όχι βρε... Ψαρικά χτυπάμε μόνο όταν έρχεσαι εσύ... Τις άλλες μέρες χτυπάμε μπριζολίδια... :flipout:

Αλλά πλάκα πλάκα θα χρειαστείς πολλά κιλά τυρί για να γεμίσεις την κουκούλα του... :eating:

In conclusion... Stay away... Το clash of the titans βλάπτει σοβαρά την τσέπη σας... Και χωρίς λόγο!

Re: Απάντηση: Clash of the Titans

Xpand-logo.jpg

Μάλλον υπαρχει καποιο μπερδεμα..
Ενώ τα ster διαφημίζουν πως εχουν εγκατεστημένο το συστημα της Real D παρολα αυτά τα γυαλια που δινουν εχουν πανω το λογοτυπο Xpand.
Καθως επαιζα με το βαρυ σκελετο των γυαλιων μου γεννήθηκαν καποιες υπόνοιες σχετικα με το αν ηταν ενεργά η όχι και μάλλον αυτές οι υπόνοιες εχουν βάση.
Σε ένα από τους δυο βραχίονες υπαρχει κατι σαν διακοπτης που σου δινει την εντύπωση πως από κατω κρύβεται μπαταρια…
Κανοντας ένα μικρο search ειδα πως τα συγκεκριμένα γυαλια συνοδεύονται σε συστήματα που διαφέρουν σε τεχνική από αυτά της Real D και Dolby 3D…
Μάλλον λοιπον εχουμε να κανουμε με αλλου τύπου 3D ..

XpanD-glasses.png

To xpand ειναι ενα απο τα 4 (απο οσο ξερω-real3d,imax,dolby 3d τα υπολοιπα) το οποιο ειναι και αυτο παρομοιο αλλα δεν ειναι τοσο διαδεδομενο.Μαλιστα θεωρειται απο καποιους ελαφρα καλυτερο.
http://www.xpandcinema.com παντως οντως εχει active shutter γυαλια που θελουν μπαταρια σε αντιθεση με τα παθητικα πολωτικα.

Last edited:
Αν και έχουν πει πολλοί για την ταινία αυτή θα πω και εγώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά σας για 3d!

Για Τετάρτη στο βιλατζ 2 εισητήρια στην τιμή του ενός κάτι πάει και έρχετε.

Δεν έχω πάει ακόμα και είναι γεγονός ότι το Trailer και μόνο σε υποβάλλει να πας να την δεις άμεσα.
Από αυτά που διαβάζω όμως, καλύτερα να περιμένω το mkv μου φαίνεται....

περιμενε το μκβ καλύτερα, πολύ μέτρια..
αλλά σε χορταίνει εφέ!

Καλησπερα σε ολους ειδα και εγω χθες την τιτανομαχια σε 3D και ειπα να περασω μια βολτα απο εδω να γραψω τις εντυπωσεις μου.Θα ξεκινησω απο τα προβληματα για να φτασω σε ενα διαφορετικο συμπερασμα.

Κατ αρχας το σεναριο κατα τη γνωμη μου ειχε τις απειρες τρυπες πραγματα που δεν δικαιολογουνται.Επισης μυθολογικα ειχε καποια λαθη αναφερθηκαν και προηγουμενως νομιζω.Ενα μεγαλο μερος της ταινιας βλεποταν ανετα χωρις γυαλια, το 3D δηλαδη το καταλαβαινες σε πραγματικα ελαχιστες σκηνες.Τελος η εικονα ηταν λιγο σκοτεινη να το πω θολη να το πω ατονη να το πω παντως κατι με ενοχλουσε δεν ξερω αν οφειλονταν σε φωτεινοτητα ή contrast ή κατι αλλο γιατι δεν ξερω απο αυτα...α και να μην ξεχασω και την πολυ μικρη διαρκεια.

Τελικα ομως παρ ολα τα παραπανω η ταινια μου γιατι ειχε φοβερη δραση παρα πολυ καλες μαχες τρομερα ειδικα εφφε και γενικα δεν σε αφηνε να βαρεθεις που αυτο ειναι που μετραει νομιζω σε μια ταινια...Δεν ξερω γιατι οι περισσοτεροι λετε οτι ηταν βλακεια αλλα εγω θα την προτεινα (ισως βεβαια να προτεινα την απλη εκδοση οχι την 3D):ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Την ειδα σε δυο διαστασεις. Τα 3D crap να τα πουλησουν στους εαυτους τους...

Σαν ταινια, στο μονο σημειο που κερδιζει την πρωτοτυπη ταινια ειναι στα εφφε και πουθενα αλλου.

Πολυ καλυτερη σε ολα τα υπολοιπα η παλια.