ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
AVClub Fanatic
Ρε σεις, μην κάνετε τέτοιες κουβέντες και του χαλάσετε τη ψυχολογία (του κατόχου). Αφήστε να περάσουν λίγες μέρες πρώτα..


Στα 70watt κλιπάρει. Δεν είναι και άσχημα δεδομένης της ευαισθησίας του ηχείου. Για πάρτυ δε θα είναι αλλά φαίνεται επαρκέστατος για καθημερινή ορθολογική χρήση. Και σε σχέση με το luxmann πιο δυνατός είναι. Για μένα σε αντίστοιχο χώρο θα ήταν μάλλον λίγος κάποιες στιγμές.
Όντως 4ωμα είναι τα scorpio άρα μιλάμε για 130watt. Nα υποθέσω ότι τα 30 class A έχουν προκύψει με υπολογισμό σε 8ωμα και θα έχει 60watt σε τάξη Α με τα scorpio?
Εξαιρετική αγορα, τα ειπαμε εχθές με τον Πανο και απο κοντα. Θα δεσει καλύτερα απο τον Luxman με τα ηχεια του, θα ελέγξει το χαμηλό και θα δωσει ταχύτητα.
Καλες ακροάσεις και παλι!
Όντως 4ωμα είναι τα scorpio άρα μιλάμε για 130watt. Nα υποθέσω ότι τα 30 class A έχουν προκύψει με υπολογισμό σε 8ωμα και θα έχει 60watt σε τάξη Α με τα scorpio?
Μα μια χαρά θα είναι, εγγυημένα!
απλά μην περιμένει απόθεμα διπλασιασμού της ισχύος και headroom κτλ (μάλλον άχρηστα αν δεν είσαι κανίβαλος να ακούς 100+ db (σαν το θείο Σωκράτη λολ)
Εξ άλλου ως γνωστόν σε τέτοιες εντάσεις δεν έχουν νόημα και οι παραμορφώσεις... το αυτί έχει πάει περίπατο...
:ernaehrung004:
καλοακουστος φιλαρακι , ζηλευτη η επιλογη σου. Να τον ευχαριστηθεις οσο δεν παει :ernaehrung004:
Φώτο του (δικού σου Πάνο) εσωτερικού δε παίζει έτσι?
![]()
Θέλω να φαντάζομαι ότι ο κάτοχος αυτή τη στιγμή σάλπαρε για ονειρεμένα ηχητικά ταξίδια...
Άχρηστα δεν είναι σε καμιά περίπτωση...
Και για να αφήσουμε στην άκρη τα τεχνικά,αφού το διάγραμμα τα λέει όλα.
Βάλε την scheherazade του Reiner και να πεις πως θα ακούσεις σε νορμάλ στάθμες στα 2.5 μέτρα.
Εκείνο το μοναχικό βιολί που λέει κι ο υπέρηχας,παίζει στα τάρταρα.-15db;Κάτι τέτοιο.
Για πες τώρα,πόσο πρέπει να το ενισχύσει κανείς για να ακούσει αυτές τις λεπτές αποχρώσεις που λένε οι μη-κανίβαλοι;
Και δεν έβαλα δύσκολα,όπως την εισαγωγή του Carmina Burana πχ. που κανείς έχει να διακρίνει φωνές ολόκληρης χορωδίας ενώ μετά ακολουθεί κρεσέντο ορχήστρας και χορωδίας.
Δεν έχουμε περάσει ακόμα στο πεδίο των κανιβάλων,αυτό άστο...
Ο συνδυασμός πάντως,έμενα μια χαρά μου τα βγάζει τα νούμερα για ακροάσεις σε νορμάλ στάθμες.
Εχει phono; βλεπω εισοδο για γειωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.