Class A Pass Int30a

Ρε σεις, μην κάνετε τέτοιες κουβέντες και του χαλάσετε τη ψυχολογία (του κατόχου). Αφήστε να περάσουν λίγες μέρες πρώτα..
:)

Μα μια χαρά θα είναι, εγγυημένα!

απλά μην περιμένει απόθεμα διπλασιασμού της ισχύος και headroom κτλ (μάλλον άχρηστα αν δεν είσαι κανίβαλος να ακούς 100+ db (σαν το θείο Σωκράτη λολ)
Εξ άλλου ως γνωστόν σε τέτοιες εντάσεις δεν έχουν νόημα και οι παραμορφώσεις... το αυτί έχει πάει περίπατο... :flipout:

:ernaehrung004:

Στα 70watt κλιπάρει. Δεν είναι και άσχημα δεδομένης της ευαισθησίας του ηχείου. Για πάρτυ δε θα είναι αλλά φαίνεται επαρκέστατος για καθημερινή ορθολογική χρήση. Και σε σχέση με το luxmann πιο δυνατός είναι. Για μένα σε αντίστοιχο χώρο θα ήταν μάλλον λίγος κάποιες στιγμές.

Υπό την προϋπόθεση Θανάση ότι τα Scorpio είναι καθαρά 8Ω πράγμα που απότι νομίζω δεν ισχύει. Αν είναι τετράωμα τα Watts περίπου διπλασιάζονται, οπότε είναι μιά χαρά.

Όντως 4ωμα είναι τα scorpio άρα μιλάμε για 130watt. Nα υποθέσω ότι τα 30 class A έχουν προκύψει με υπολογισμό σε 8ωμα και θα έχει 60watt σε τάξη Α με τα scorpio?

Aπ'ότι θυμάμαι min 4Ohm και θεωρούνται 6Οhm.
Mε έντονες διακυμάνσεις στη μεσοχαμηλή περιοχή (πάνω απο 8Οhm) όπου εκεί μετράει ο ενισχυτής.

Το φορτίο / ηχείο δεν είναι σταθερό. Η εμπέδηση έχει διακυμάνσεις.

Για νορμάλ ακροάσεις όπως είπα και πριν μια χαρά θα είναι.

Εξαιρετική αγορα, τα ειπαμε εχθές με τον Πανο και απο κοντα. Θα δεσει καλύτερα απο τον Luxman με τα ηχεια του, θα ελέγξει το χαμηλό και θα δωσει ταχύτητα.

Καλες ακροάσεις και παλι!

Χαχα! Έχει πλάκα η συζήτηση. Χαζεύετε τα σχεδιαγραμματα και κάνετε ικασίες με watt και κλιπαρίσματα και ο pass σκαύει!

Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας όλους πολύ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εξαιρετική αγορα, τα ειπαμε εχθές με τον Πανο και απο κοντα. Θα δεσει καλύτερα απο τον Luxman με τα ηχεια του, θα ελέγξει το χαμηλό και θα δωσει ταχύτητα.

Καλες ακροάσεις και παλι!

Έτσι είναι Πάνο. Όντως είναι πολύ καλύτερα τώρα.

Όντως 4ωμα είναι τα scorpio άρα μιλάμε για 130watt. Nα υποθέσω ότι τα 30 class A έχουν προκύψει με υπολογισμό σε 8ωμα και θα έχει 60watt σε τάξη Α με τα scorpio?

Σωστά.

Μα μια χαρά θα είναι, εγγυημένα!

απλά μην περιμένει απόθεμα διπλασιασμού της ισχύος και headroom κτλ (μάλλον άχρηστα αν δεν είσαι κανίβαλος να ακούς 100+ db (σαν το θείο Σωκράτη λολ)
Εξ άλλου ως γνωστόν σε τέτοιες εντάσεις δεν έχουν νόημα και οι παραμορφώσεις... το αυτί έχει πάει περίπατο... :flipout:

:ernaehrung004:

Άχρηστα δεν είναι σε καμιά περίπτωση...
Και για να αφήσουμε στην άκρη τα τεχνικά,αφού το διάγραμμα τα λέει όλα.

Βάλε την scheherazade του Reiner και να πεις πως θα ακούσεις σε νορμάλ στάθμες στα 2.5 μέτρα.
Εκείνο το μοναχικό βιολί που λέει κι ο υπέρηχας,παίζει στα τάρταρα.-15db;Κάτι τέτοιο.

Για πες τώρα,πόσο πρέπει να το ενισχύσει κανείς για να ακούσει αυτές τις λεπτές αποχρώσεις που λένε οι μη-κανίβαλοι;
Και δεν έβαλα δύσκολα,όπως την εισαγωγή του Carmina Burana πχ. που κανείς έχει να διακρίνει φωνές ολόκληρης χορωδίας ενώ μετά ακολουθεί κρεσέντο ορχήστρας και χορωδίας.

Δεν έχουμε περάσει ακόμα στο πεδίο των κανιβάλων,αυτό άστο...

Ο συνδυασμός πάντως,έμενα μια χαρά μου τα βγάζει τα νούμερα για ακροάσεις σε νορμάλ στάθμες.

Την άποψή μου την ξέρεις καλά, φιλαρακ.

Αν είναι να δώσω ένα κουβά λεφτά για να κουφαθώ, τα τρώω και πανσέτα, τυροκαφτερή, ρετσίνα,
υπο τον ήχο του μοναχικού βιολιού του Reiner σε mp3 απο koda με ξηλωμένες στεφάνες.

(Tο κανίβαλοι το είπα χαριτομενιά εννοείται. O καθένας έχει το δικαίωμα να αψηφεί τα ιατρικά ανακοινωθέντα περί επίπεδα πόνου στα 100db)

Re: Απάντηση: Class A Pass Int30a

καλοακουστος φιλαρακι , ζηλευτη η επιλογη σου. Να τον ευχαριστηθεις οσο δεν παει :ernaehrung004:

Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!!

Φώτο του (δικού σου Πάνο) εσωτερικού δε παίζει έτσι?
:)

Όχι. Δεν τον ανοίγω με τίποτα. Αλλά θα βάλω μια από το net

Θέλω να φαντάζομαι ότι ο κάτοχος αυτή τη στιγμή σάλπαρε για ονειρεμένα ηχητικά ταξίδια...

Ακριβώς όπως τα λες.

Από όσους ενισχυτές έχω ακούσει στον χώρο μου και με τα ηχεία μου αυτός μου άρεσε πραγματικά πιο πολύ! Όσο από δύναμη και drive ουδέν σχόλιο. Οι θεωρίες είναι γι αυτούς που χαζεύουν στο νετ τα specs και τις γραμμές. Όταν παίζει είναι όνειρο.

Re: Απάντηση: Class A Pass Int30a

Άχρηστα δεν είναι σε καμιά περίπτωση...
Και για να αφήσουμε στην άκρη τα τεχνικά,αφού το διάγραμμα τα λέει όλα.

Βάλε την scheherazade του Reiner και να πεις πως θα ακούσεις σε νορμάλ στάθμες στα 2.5 μέτρα.
Εκείνο το μοναχικό βιολί που λέει κι ο υπέρηχας,παίζει στα τάρταρα.-15db;Κάτι τέτοιο.

Για πες τώρα,πόσο πρέπει να το ενισχύσει κανείς για να ακούσει αυτές τις λεπτές αποχρώσεις που λένε οι μη-κανίβαλοι;
Και δεν έβαλα δύσκολα,όπως την εισαγωγή του Carmina Burana πχ. που κανείς έχει να διακρίνει φωνές ολόκληρης χορωδίας ενώ μετά ακολουθεί κρεσέντο ορχήστρας και χορωδίας.

Δεν έχουμε περάσει ακόμα στο πεδίο των κανιβάλων,αυτό άστο...

Ο συνδυασμός πάντως,έμενα μια χαρά μου τα βγάζει τα νούμερα για ακροάσεις σε νορμάλ στάθμες.

Σωκ άσε τα νούμερα και άκου και λίγο.... Εμπειρίες θέλει το χόμπι όχι μόνο νούμερα και surf στο net.... Έχουν περάσει μηχανάκια με ονομαστικές ισχύς και όταν έπαιζαν ντρεπόντουσαν.

Εχει phono; βλεπω εισοδο για γειωση.

Δεν έχει αλλά να σου πω την αλήθεια είχε δεν είχε....:worshippy:

Η γείωση είνα γα να γειώνει. Έχι φροτσει για όλα ο Nelson.

Αυτή η στιγμή που φέρνεις κάτι καινούργιο στο ράφι σου που το κοιτάς το καμαρώνεις να μην πω το μυριζεις.....Απλά δεν περιγράφεται. .!!!!
Πάνο μου σου εύχομαι κάθε ακρόαση να είναι καλύτερη από όσο την είχες ονειρευτεί.