Συγνωμη που το λέω ενω είμαι διαχειριστής, αλλα νομιζω οτι απλα εννοούσε αυτό που εγραψε.
Είναι μια απλοϊκή προσέγγιση που έχει ουσία. Στα 1600 ευρώ. Πολύ θα ήθελα να μου έκαναν το κλικ τα ncore400. Και μπορω να πω κιόλας οτι δεν τα έχω αποκλείσει. Ίσως με τη δέουσα περιποίηση (τα καλώδια που τους κολλάνε) και λίγο περισσότερο προσοχή στη στήριξη, με εναν άλλο προ.... Πιο ανοιχτό και αερατο απο τον pass labs x2.5 να είχα άλλα αποτελεσματα στο συστημα μου.
Και με προβλημάτισαν γιατί άκουσα αρκετά θετικά στοιχεια. Με πρωτο και καλυτερο την παντελη ελλειψη παραμόρφωσης. Με κανένα πιο χάι εντ διακόπτη... Με όλες αυτές τις μικρές χαρές της ζωής.
Πρεπει να τα ξανακουσω και να μετρησω το συστημα.
Για το διακόπτη έχεις δίκιο. Είναι προτιμότερη μια υποδοχή powercon.
Όσο για τις εντυπώσεις που έγραψες, νομίζω πως έπιασες το νόημα σε μια κουβέντα σου που είναι στο προηγούμενο thread.
Είπες "Τα ncore είναι σοβαρά. Εμείς είμαστε;"
Δύο μόνο μηχανήματα στα 40 περίπου χρόνια ενασχόλησής μου με την ηχητική αναπαραγωγή μ' έχουν οδηγήσει να αμφισβητήσω τα "θέλω" μου.
Να νιώσω πως αν κάτι δεν μου αρέσει σε αυτά, πιθανότερο να φταίω εγώ και όχι αυτά.
Τα Wilson Cub πριν πολλά - πολλά χρόνια και τώρα τα nc400.
Αρα ανταποκρινονται στο ζητουμενο της ταξης Δ.
Σωστα ;
@ Fragoulis Naval
From wikipedia
The term "class D" is sometimes misunderstood as meaning a "digital" amplifier. While some class-D amps may indeed be controlled by digital circuits or include digital signal processing devices, the power stage deals with voltage and current as a function of non-quantized time.
Δεν είναι ψηφιακοί ενισχυτές.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες class d
1. Analog-controlled class D. Switching amplifiers with an analog input signal and an analog control system. Normally some degree of feedback error correction is present.
2. Digitally controlled class D. Amplifiers with a digitally generated control that switches a power stage. No error control is present. Those that do have an error control can be shown to be topologically equivalent to an analog-controlled class D with a DAC in front.
Μάλλον δεν με εννόησες.
Δεν πειράζει.
Διαφωνώ. Οι class D εμπίπτουν γενικά στην κατηγορία των ψηφιακών ενισχυτών διότι χρησημοποιούν PWM για την μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό. Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι ενισχυτές ψηφιακοί μεν , αλλά όχι τάξης Δ, όπως οι class-T.
Έκανα μιά ερώτηση και περιμένω μιά σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση και όχι ''πνεύμα'', ειδικά από έναν συντονιστή κατηγορίας.
Αν θέλεις να ξαναδοκιμάσεις ίσως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.