Class D

Αλλά με κουβέρτα μπροστά και όταν γίνονται οι αλλαγές καλωδίων θα πηγαίνετε όλοι στην κουζίνα....αλλιώς δεν ψήνομαι...

Απάντηση: Re: Class D

Στέργιο σαν να μου φαίνεται ότι έχεις βαλθεί να καταστρέψεις την high end κοινότητα εκεί πάνω :p . Μην παίρνετε crown δεν φτάνουν για όλους :drool:

δε προσπαθώ να κάνω τίποτα, εμπειρίες μοιράζομαι αδρεφέ!

Όπως ήμουν πάντα άλλωστε.

ηχεία: jamo concert 11
κραουνάκης: crown xls 1500

μεραααααααααααααα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

όταν λέω "κραουνάκη" δεν εννοώ "κραουνάκη"

χαχαχαχαχ

Αχά. Τα θυμάμαι τα γιάμο. Είναι εκείνα με τα σέας ε;
Ο κραουνάτσης αντικαταστάθηκε με τον 1502; Έχουν ομοιότητες ή είναι κάτι διαφορετικό;
To φουρφούρι κάνει σαματά;
Αυτόν τον καιρό θέλω να ψωνίσω κατιτίς γι' αυτό και οι πολλές αρωτήξεις...

Last edited:
Re: Απάντηση: Class D

Ο κραουνάτσης αντικαταστάθηκε με τον 1502; Έχουν ομοιότηες ή είναι κάτι διαφορετικό;

τα exta είναι αυτά στον νεο 1502 ..... RCA inputs that will run at .775V, remote trigger, sleep, more DSP fuctions and they can shut off the light of the lcd screen which is perfect for AV functions.

κατά τα άλλα δεν έχει αλλάξει τίποτα...ουτε καν η τιμη!

Ο κραουνάτσης αντικαταστάθηκε με τον 1502; Έχουν ομοιότητες ή είναι κάτι διαφορετικό;

το νέο μονδέλο είναι το 1502 και έχει ένα πλεονέκτημα, τη ρύθμιση ευαισθησίας εισόδου για να μπορεί να ταιριάζει και με home εφαρμογές.

το φουρφούρι δεν ακούγεται φίλος, δε δουλεύει συνέχεια αλλά και όταν δουλεύει δεν ακούγεται.

Re: Απάντηση: Re: Class D

δε προσπαθώ να κάνω τίποτα, εμπειρίες μοιράζομαι αδρεφέ!

Όπως ήμουν πάντα άλλωστε.

Χαχαχ εννοείται ρε συ πλάκα κάνω.

το νέο μονδέλο είναι το 1502 και έχει ένα πλεονέκτημα, τη ρύθμιση ευαισθησίας εισόδου για να μπορεί να ταιριάζει και με home εφαρμογές.
το φουρφούρι δεν ακούγεται φίλος, δε δουλεύει συνέχεια αλλά και όταν δουλεύει δεν ακούγεται.

τα exta είναι αυτά στον νεο 1502 ..... RCA inputs that will run at .775V, remote trigger, sleep, more DSP fuctions and they can shut off the light of the lcd screen which is perfect for AV functions.
κατά τα άλλα δεν έχει αλλάξει τίποτα...ουτε καν η τιμη!

Το πιο σημαντικό δεν το αναφέρατε... Έχει μαύρο χρώμα :afro:

Μερσί μποκού φιλαράκ.

Re: Απάντηση: Class D

Υπάρχουν Κραουνάκηδες πολλών ειδών,βάλτε το "Ενα τραγούδι δικό μου " να δείτε την μεσαία.

:Banane0::Banane0::Banane0:

γκουχ...γκουχ...
εεεε..χμ
κάααατι μου θυμίζει αυτή η συζήτηση :2thumb22sup:

Για μένα το ευχάριστο είναι ότι ακόμη και σε δοκιμές χωρίς κοινά χαρακτηριστικά ,δεν ενοχλούν .
Οταν θα υπάρξουν πιό <ομοιογενείς> δοκιμές τότε θαβγούν και τα επιμέρους συμπεράσματα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Class D

:Banane0::Banane0::Banane0:

γκουχ...γκουχ...
εεεε..χμ
κάααατι μου θυμίζει αυτή η συζήτηση :2thumb22sup:

Χαχαχχα, Μπερυάτσηδες και Κραουνάτσηδες. Το δήλι θα χώσω φωτό από κείνα τα ένδοξα χρόνια...

H φωτό θα είναι από το φιλαρακ όταν βάλαμε τα δυο μπέρρια στα μάγκια και τα κάνανε κορδέλλες...

ΜΕ τα 15ινσα υπογούφερ από δίπλα και τα εξωτερικά κροσόβερ με τα πηνία των 3 κιλών το καθένα ;

Πρός Αγγελο ,Θανάση
περιμένουμε τις εντυπώσεις σας με ακρόαση crown σε συνθήκες ίδιες με την ακρόαση ncore
Aντε γιατί πολύ λουφάρετε

Πέτρο θα ήταν ακόμα καλύτερα αν ερχόσουν και εσύ και οποίος άλλος θέλει σε ένα αληθινό a/b blind test και να πει ο καθένας την άποψή του. Όσο περισσότεροι γράψουν την προσωπική τους άποψη τόσο πιο μεγάλη σημασία και βαρύτητα θα έχει το αποτέλεσμα.

H φωτό θα είναι από το φιλαρακ όταν βάλαμε τα δυο μπέρρια στα μάγκια και τα κάνανε κορδέλλες...

Μόλις πριν 12 χρόνια!
Γμτ πότε πέρασαν;;;

Attachments

• DSC00024.JPG
    DSC00024.JPG
    74.9 KB · Views: 154
  • DSC00020.JPG
    DSC00020.JPG
    69.6 KB · Views: 152
  • DSC00017.JPG
    DSC00017.JPG
    54.9 KB · Views: 152