Club D300 !!!

Μπορεί κάποιος να μου πει κάποια setting για NIKON D300 όταν έχει κίνηση? Τι να χρησιμοποιήσω P, S, M, OR A

Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις με την κίνηση...Αν θες να την παγώσεις, διαλέγεις S και βάζεις μια πολύ χαμηλή τιμή (κάτω από 1/100). Αν θες να την αναδείξεις, βάζεις μια μεγάλη τιμή (πάνω απο 1/30)..Είναι ένα πολύ μεγάλο και γενικό θέμα και δεν ξέρω αν σε κάλυψα. Το τι τιμή θα βάλεις ακριβώς είναι κάτι που έχει να κάνει με την εμπειρία και τις συνθήκες.

Σας ευχαριστώ για τες καλές συμβουλές σας με βοήθησαν παρά πολύ

Attachments

• DSC_6686.jpg
    DSC_6686.jpg
    192.9 KB · Views: 26
Απάντηση: Re: Club D300 !!!

Σχολιάστε παρακαλώ μαθαίνω την NIKON D3OO?????

Εεεεχμμμμμ.........

ΕεεεΕ! Εντάξει βρε παιδί!
Βγάζεις καλύτερα στιγμιότυπα απο μιά κόμπακτ!
Ουδεμία αντίρρηση!

Νομίζω όμως πώς, άν πράγματι θές να μάθεις πώς λειτουργεί το εργοστάσιο που έχεις στην κατοχή σου, άσχετα άν ποτέ θ' αποφασίσεις να το αξιοποιήσεις, έ! τότε... έχεις λιγουλάκι δρόμο μπροστά σου ακόμα!

Όταν θα φθάσεις ν' αναρρωτιέσαι πώς βγήκε η παρακάτω φωτογραφία απ' ευθείας απ' τη D300, χωρίς κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πείραγμα με φωτοσοπιές και λοιπά προγράμματα επεξεργασίας, τότε μάλλον θα ξανασυζητήσουμε διότι πλέον, θά' χω κι εγώ να μάθω απ' τη δική σου εμπειρία.

DSC_4413.JPG

Μέχρι τότε...
StBy!
73 de SV2CLX/1 !

μου λες λιγο τον τροπο με τον οποιο κανεις την μετατροπη σε jpg ?
γιατι πιστευω οτι χανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο covert

βγαζε raw απευθειας απο την D300 και συμπιεσε την στο 11quality η 12quality με photoshop η viewnx(σου προτεινω το 2ο)
το μονο που θα κανεις ειναι το resize

edit : lol τωρα ειδα οτι ειχα γραψει covert..convert εννοουσα

παιδια καλημερα σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα της συγκεκριμενης μηχανης αλλα με ενδιαφερει παρα πολυ το auto bracket κυριως για εφαρμογη hdr το εχει δουλεψει κανεις?