CnC?

Re: Απάντηση: CnC?

Για ρίχτε μια ματιά σε αυτόν:
DELTA art & design Γιώργος Δαρας Φλέμινγκ 46-48 Αργυρούπολη τηλ 2109949215

Απάντηση: Re: CnC?

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Originally Posted by Tzimisce
Κάνε και πες μας αν θέλει να γίνει πλούσιος ξαφνικά...

Μάλλον δεν θα ασχοληθεί με αυτό αλλά, τον ανέφερα για πιο σοβαρές κατασκευές που πιθανόν να προκύψουν στο μέλλον.

Μάλλον θέλει να γίνει πλούσιος σχετικα σε λίγο χρονο....για δυο κομμάτια 32 * 45εκατ. και δύο 10 * 32εκατ μου ζήτησε μαζί με τα αλουμίνια 400 ευρά....για κοπή χωρίς χαρακτική......:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Απάντηση: CnC?

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Originally Posted by Tzimisce
Κάνε και πες μας αν θέλει να γίνει πλούσιος ξαφνικά...

Μάλλον δεν θα ασχοληθεί με αυτό αλλά, τον ανέφερα για πιο σοβαρές κατασκευές που πιθανόν να προκύψουν στο μέλλον.

Μάλλον θέλει να γίνει πλούσιος σχετικα σε λίγο χρονο....για δυο κομμάτια 32 * 45εκατ. και δύο 10 * 32εκατ μου ζήτησε μαζί με τα αλουμίνια 400 ευρά....για κοπή χωρίς χαρακτική......:violent-smiley-030:
ΓΛΟΥΠ!!!!

Re: Απάντηση: CnC?

Eμ, τόσα λεφτά το πλήρωσε το μηχάνημα. Πώς θα κάνει απόσβεση σε 6 μήνες:::violent-smiley-030: