AS Mocca Supreme Member 19 June 2006 4,805 Athens 27 November 2008 #21 εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να καταναλώνουμε τόσα πολλά αναψυκτικά ? Χαθήκανε οι φυσικοί χυμοί ???????????????
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να καταναλώνουμε τόσα πολλά αναψυκτικά ? Χαθήκανε οι φυσικοί χυμοί ???????????????
Aggelos M. AVClub Fanatic 19 June 2006 11,257 27 November 2008 #22 Γιατι οταν τρωμε "βρωμικα" ο οργανισμος ζηταει Coca? Το μονο που μπορει να την αντικαταστησει ειναι η μπύρα!
Γιατι οταν τρωμε "βρωμικα" ο οργανισμος ζηταει Coca? Το μονο που μπορει να την αντικαταστησει ειναι η μπύρα!
Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 Θεσσαλονίκη 27 November 2008 #23 Όντως, δίκιο έχεις...:chinscratch:
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 14,708 Είμαι παντού 27 November 2008 #24 Lepton said: Με ανθρακικό; Και σωστή η παρατήρηση για την ασπαρτάμη, αλλά, τουλάχιστον στα δικά μου κυβικά, η ζάχαρη είναι επικινδυνότερη. Click to expand... υπαρχει κι η φρουκτοζη(γενικα μιλωντας βεβαια οχι για αναψυκτικα).
Lepton said: Με ανθρακικό; Και σωστή η παρατήρηση για την ασπαρτάμη, αλλά, τουλάχιστον στα δικά μου κυβικά, η ζάχαρη είναι επικινδυνότερη. Click to expand... υπαρχει κι η φρουκτοζη(γενικα μιλωντας βεβαια οχι για αναψυκτικα).
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 30,392 Land of Dystopia 27 November 2008 #25 send said: Πρέπει να πίνω περίπου 8-10 λίτρα Light (ή Pepsi Max) ετησίως. Δεν το θεωρώ και μεγάλη κατάχρηση... Click to expand... ....καλύτερα να αποφεύγεις ότι είναι light από τσιγάρα έως και αναψυκτικά
send said: Πρέπει να πίνω περίπου 8-10 λίτρα Light (ή Pepsi Max) ετησίως. Δεν το θεωρώ και μεγάλη κατάχρηση... Click to expand... ....καλύτερα να αποφεύγεις ότι είναι light από τσιγάρα έως και αναψυκτικά